Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940413 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikontok állvánnyal iPhone 12 Pro piros tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Pro Red | EAN/Vonalkód: 9111201940413 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikontok állvánnyal iPhone 12 Pro piros tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case iPhone 12 Pro - piros. A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikontok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és kiválóan védi azt esések vagy rázkódások esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelemét a web böngészésének, filmnézésnek, fotók megtekintésének vagy cikkek olvasásának. Kinyitás után az állványt kézbe csúsztathatja, vagy kényelmesen egy sík felületre, például asztalra vagy pultre helyezheti. A Wozinsky Kickstand Case kiváló minőséggel és elegáns dizájnnal rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 12 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: piros

A Wozinsky Kickstand Case kulcs előnyei:
- Kényelmes használat az összecsukható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését az internet böngészéséhez vagy filmnézéshez.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. A karc- és ütésálló TPU anyagból készült tok a hátlapot és a telefon teljes széleit is lefedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz és a gombokhoz.
- Kényelmesen illeszkedik a kézbe és nem csúszik ki. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal és beépített állvánnyal rendelkezik, amely egyúttal fogantyúként is szolgálhat.
- Védi a kamerát a karcolódástól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így a telefon nyugodtan letehető kijelzőjével lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal:
A Wozinsky Kickstand Case beépített összecsukható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, amelyek jelentősen javítják a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása egy pillanat műve - csak nyissa ki, támassza meg, és helyezze egy kemény felületre, hogy megfelelő stabilitást biztosítson a telefonnak. Ez egy remek funkció mindenki számára, aki szeret filmet nézni vagy böngészni a weben az okostelefon képernyőjén. Nincs rázkódás, nincs elcsúszás, és még csak nem is kell a telefont a kezében tartania! A beépített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését mágneses autótartóra is.

Sérülésálló szilikontok Wozinsky Kickstand Case:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-ban elhelyezett telefon nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely nagy karc- és törésállósággal rendelkezik. A tok sarkaiban légzsákok találhatóak, amelyek további védelmet nyújtanak a telefon számára például esés esetén.

Tok iPhone 12 Pro-ra - tökéletesen illeszkedő:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen felhelyezhető. A TPU, amelyből készült, tartós, de rugalmas anyag, amely megkönnyíti a tok felhelyezését a smartphone-ra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikontok:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case segítségével jelentősen javíthatja a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a smartphone kicsússzon a kezéből még hosszan tartó használat után is. És ha hosszabb videót szeretne nézni egy videoszolgáltatáson, hajtsa ki az állványt, és tartsa a kezében. Ez nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek a lencsék fölött - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor a telefont az asztalra helyezi. Telefonja nemcsak jól védett lesz, hanem nem veszít el divatos megjelenéséből sem. A Wozinsky Kickstand Case több színben kapható, minimalista, elegáns dizájnnal.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett