Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940451 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case iPhone 12 Pro pink szilikon tok állvánnyal


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Pro Rose Gold | EAN/Vonalkód: 9111201940451 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case iPhone 12 Pro pink szilikon tok állvánnyal


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case iPhone 12 Pro - pink

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, és kiválóan védi azt a leesések vagy ütések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a web böngészés, filmek nézése, fényképek megtekintése vagy cikkek olvasása kényelmét. Kihajtás után az állványt be lehet húzni a kézbe, vagy kényelmesen el lehet helyezni egy sík felületen, például íróasztalon vagy munkalapon. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns kialakítású.

Tulajdonságok:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 12 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: pink

A Wozinsky Kickstand Case főbb előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését a kényelmes böngészés vagy filmnézés érdekében.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és ütésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem az egész telefon széleit is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz és a gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. Csúszásmentes bevonattal és beépített állvánnyal rendelkezik, amely kézként is funkcionál.
- Megvédi a kamera lencséjét a karcolódásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve, így nyugodtan le lehet helyezni a telefont a kijelzővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített hajtható állvánnyal rendelkezik, mágnesekkel, amelyek jelentősen növelik a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása pillanatokba telik – csak nyissa ki, támassza meg és helyezze egy kemény felületre, hogy a telefon stabil legyen. Ez nagyszerű funkció mindenkinek, aki szereti filmeket nézni vagy böngészni a weboldalakat telefonján. Nincs több remegés vagy elmozdulás, és nem is kell tartania a telefont! Az állványba épített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését mágneses autó tartóra is.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-ben elhelyezett telefon nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós, karc- és repedésálló TPU anyagból készült. A tok sarkain légzsákok is találhatóak, amelyek tovább védik a telefont például leesések esetén.

Tok iPhone 12 Pro-hoz - tökéletesen illeszkedik
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeszerelhető. A TPU, amelyből készült, tartós, de rugalmas anyag, amely megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-nek köszönhetően jelentősen növeli a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a telefon még hosszabb használat után is kicsússzon a kézből. És ha egy hosszabb videót szeretne nézni egy videószolgáltatásban, hajtsa ki az állványt és tegye fel a kezére. Nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és kamera védelem
A szilikon Wozinsky Kickstand Case szintén hatékonyan védi a telefon kameráját. A tok élei néhány milliméterrel meg vannak emelve a lencséktől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását például a telefon letételekor a munkalapra. Telefonja nemcsak jól védett lesz, hanem nem veszíti el divatos megjelenését sem. A Wozinsky Kickstand Case több színben is kapható, minimalista és elegáns kialakítású.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett