Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940123 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikontok állvánnyal iPhone 11 Pro Max-hoz sötétkék


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 11 Pro Max Navy Blue | EAN/Vonalkód: 9111201940123 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikontok állvánnyal iPhone 11 Pro Max-hoz sötétkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case iPhone 11 Pro Max-hoz - sötétkék

A Wozinsky Kickstand multifunkcionális szilikontok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen igazodik a készülékhez, és kiválóan védik az eséstől vagy ütésektől. Fontos kiemelni, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelmet a webböngészés, filmnézés, fotók nézegetése vagy cikkek olvasása során. Kinyitás után az állványt a kezébe csúsztathatja vagy kényelmesen egy lapos felületre, például asztalra vagy pultra helyezheti. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőséget és elegáns kialakítást képvisel.

Specifikációk:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 11 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: sötétkék

A Wozinsky Kickstand Case fő előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kinyitható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi a telefon vertikális vagy horizontális elhelyezését a kényelmesebb webböngészés vagy filmnézés érdekében.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és ütésálló TPU anyagból készült, amely nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes éleit is fedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen illeszkedik a kézbe és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal és beépített állvánnyal rendelkezik, amely fogantyúként is szolgál.
- Megvédi a kamera lencséjét a karcolódástól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így a telefont gond nélkül helyezheti le a felületre.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített kihajtható mágneses állvánnyal rendelkezik, amely jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. Az állványt szó szerint egy másodperc alatt ki lehet nyitni - csak nyissa ki, támassza alá és állítsa kemény felületre, hogy a telefon a szükséges stabilitást megkapja. Ez nagyszerű funkcionalitás mindenki számára, aki szeret filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni a telefonján. Nincs rázkódás, elmozdulás, és nem kell tartani a telefont a kezében! Az állványba beépített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését mágneses autós tartóra is.

Sérülésálló szilikon Wozinsky Kickstand Case
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-ba helyezett telefon nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas karc- és repedésállósággal rendelkezik. A tok sarkain lévő légzsákok tovább védik a telefont az esések hatásaitól.

Tok iPhone 11 Pro Max-hoz - tökéletesen illeszkedő
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen felhelyezhető. Az anyaga tartós, de rugalmas TPU, ami megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikontok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case használatával jelentősen javíthatja a telefon kényelmes használatát. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon hosszabb használat után is kicsússzon a kezéből. És ha hosszabb videót szeretne nézni egy videószolgáltatásban, hajtsa ki az állványt, és helyezze a kezére. Ez nagyon kényelmes megoldás.

Modern megjelenésű szilikontok és kamera védelem
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve a lencséktől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor a telefont az asztalra helyezi. A telefon nemcsak jól lesz védve, hanem nem is veszíti el divatos megjelenését. A Wozinsky Kickstand Case több színben kapható, minimalistát és elegánsat terveztek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett