Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576233375 Márka: Hurtel

Eco Case tok iPhone 11 Pro Max-hoz, szilikon tok, menta színű


Cikkszám: Eco Case iPhone 11 Pro Max Mint | EAN/Vonalkód: 9145576233375 | Márka: Hurtel

Eco Case tok iPhone 11 Pro Max-hoz, szilikon tok, menta színű


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Eco Case tok iPhone 11 Pro Max-hoz - szilikon tok - menta Olyan iPhone tokot keresel, amely öko -tervezésű? Az Eco Case sorozat, amely lebomló növényi alapú anyagokból készült, a megoldás számodra. Telefonod kiváló védelmet kap a sérülések ellen, te pedig - az ökologikus szellem nyugalmát! Specifikáció:
- Modell: Eco Case
- Kompatibilitás: iPhone 11 Pro Max
- Anyag: PBAT, PLA, búzaszál
- Szín: menta

Az Eco Case legfontosabb előnyei:
- Kényelmes tok lebomló anyagokból - PBAT, PLA és búzaszálak
- Elegáns, klasszikus forma 2 mm vastagsággal
- Sokk és esés elleni védelem
- Rugalmas élek a tok egyszerű felszereléséhez
- Kellemes tapintású bevonat, amely véd a szennyeződésektől és a zsíros nyomoktól
- Sok pasztell színben kapható

Figyelj az ökológiára Az Eco Case tokok három rostból készülnek: búzaszálakból és lebomló polimerekből, PBAT és PLA. A PLA megújuló alapanyagokból származik, míg a PBAT műanyagokból. Ez a gyártási módszer csökkenti a CO2 kibocsátást a légkörbe, és csökkenti a felhasznált műanyag mennyiségét. Környezetbarát alternatíva a népszerű, teljesen szintetikus szálakból készült tokokhoz képest.

Rugalmas, mégis tartós Az Eco Case gyártása során a rostok keverékét úgy választották ki, hogy a tok egyszerre legyen rugalmas és tartós. Az anyag jól elnyeli az ütéseket és eséseket, véd a horpadások és karcolások ellen. Rugalmas szélei megkönnyítik a felszerelést.

Klasszikus forma, ami sosem megy ki a divatból Az Eco Case hosszúkás, sima formája éles élek nélkül készül. Az anyag kellemes tapintású és szatén érzést nyújt. Az oleofób bevonat biztosítja, hogy az Eco Case ne gyűjtsön zsíros nyomokat és ujjlenyomatokat. Sok gyönyörű pasztell színben kapható.

A kényelmes használat elengedhetetlen A tok úgy van kialakítva, hogy könnyen csatlakoztathasd a töltőkábelt vagy a fülhallgatót. A borítónak tökéletesen kivágott gombjai vannak az oldaléleken. A kamera körül egy 0,4 mm-rel emelt keret található, így a telefont nyugodtan leteheted az asztalra vagy az íróasztalra anélkül, hogy aggódnál a lencse karcolódása miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett