Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940574 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Pro Max sárga


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Pro Max Yellow | EAN/Vonalkód: 9111201940574 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Pro Max sárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Pro Max - sárga

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felrakható, tökéletesen alkalmazkodik az eszközhöz, és kiválóan védi a leesés vagy ütődés esetén. Ami fontos, a beépített állvány jelentősen növeli a kényelmet a böngészés, filmnézés, fotók megtekintése vagy cikkek olvasása közben. Az állvány kihajtásával kézbe helyezhető vagy kényelmesen egy sík felületre, például asztalra vagy pulttartóra helyezhető. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns kialakítású.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 12 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: sárga

A Wozinsky Kickstand Case fő előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állvány révén. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen helyezzük el a kényelmes böngészés vagy filmnézés céljából.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és sérülésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapját, hanem a telefon teljes szélét is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen tartható a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal és beépített állványal rendelkezik, amely egyúttal fogantyúként is szolgál.
- Védelem a kamera lencséjének karcolódása ellen. A tok élei néhány milliméterrel megnöveltek, így a telefont gond nélkül lefelé fordítva helyezhetjük el.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített, kihajtható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, amelyek jelentősen javítják a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása szó szerint egy másodperc: egyszerűen nyissa ki, támassza meg és helyezze kemény felületre a telefon stabilitásának biztosítása érdekében. Ez nagyszerű funkcionalitás mindenkinek, aki szeret filmet nézni vagy böngészni az interneten okostelefonján. Nincs rázkódás, nincs elmozdulás, és még csak a telefont sem kell a kezében tartani! Az állványba épített mágnesek lehetővé teszik a tok mágneses autós tartóhoz való rögzítését is.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case
A szilikon Wozinsky Kickstand Case tokba helyezett telefon nagyon jól védett a mechanikai sérülések ellen. A tok tartós TPU anyagból készült, amely nagy ellenálló képességgel rendelkezik a karcolásokkal és repedésekkel szemben. A tok sarkai légzsákokkal vannak felszerelve, amelyek tovább védik például az esésektől.

Tok iPhone 12 Pro Max-ra - tökéletesen illeszkedik
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeszerelhető. A tok anyaga tartós, de rugalmas TPU, amely megkönnyíti a burkolat feltételét a telefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case révén jelentősen javítható a telefon használatának kényelme. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon hosszabb használat után kicsússzon a kezéből. És ha hosszabb videót szeretne nézni egy videós szolgáltatáson, hajtsa ki az állványt és helyezze a kezébe. Nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme
A szilikon Wozinsky Kickstand Case szintén hatékonyan védi a telefon kameráját. A tok élei néhány milliméterrel fel vannak emelve a lencsékhez képest – ez elég ahhoz, hogy megakadályozza a kamerá karcolódását, például amikor a telefont az asztalra helyezi. A telefonja nemcsak jól védett lesz, hanem nem veszít divatos megjelenéséből sem. A Wozinsky Kickstand Case több színben kapható, minimalistán elegáns kialakítással.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett