Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940017 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 11 Pro-hoz szürke


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 11 Pro Gray | EAN/Vonalkód: 9111201940017 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 11 Pro-hoz szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok iPhone 11 Pro-hoz - szürke

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen alkalmazkodik a készülékhez és tökéletesen védi azt esések vagy ütődések esetén. Fontos kiemelni, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a weboldalak böngészésének, filmek nézésének, fotók megtekintésének vagy cikkek olvasásának kényelmét. Kihajtás után az állványt a kézbe lehet csúsztatni, vagy kényelmesen lehelyezni egy sík felületre, például íróasztalra vagy konyhapultra. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns designnal rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 11 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: szürke

A Wozinsky Kickstand Case fő előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését az internet kényelmes böngészése vagy a filmek nézésére.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karcolás és ütődésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes peremét is lefedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz és gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásgátló bevonattal rendelkezik és beépített állvánnyal, ami egyben fogantyúként is funkcionál.
- Megvédi a kamerát a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve, így nyugodtan leteheted a telefont képernyővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített, kihajtható állvánnyal rendelkezik, amely mágnesekkel van ellátva, ami jelentősen növeli a telefon használatának kényelmét. Az állvány kihajtása mindössze egy pillanatot vesz igénybe - csak nyisd ki, támasszd meg és helyezd kemény felületre a szükséges stabilitás érdekében. Ez nagyszerű funkcionalitás mindenkinek, aki szeret filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni okostelefon képernyőjén. Nincs rezgés, elmozdulás, és nincs szükség arra sem, hogy a telefont a kézben tartsd! A mágnesekkel ellátott állvány lehetővé teszi, hogy a tokot mágneses autós tartóhoz is rögzítsd.

Sérülésálló szilikon Wozinsky Kickstand Case
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-ben elhelyezett telefon nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely ellenáll a karcolásoknak és repedéseknek. A tok sarkain elhelyezett légpárnák további védelmet nyújtanak a telefon számára, például esések hatása ellen.

Tok iPhone 11 Pro-hoz - Tökéletesen illeszkedő
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeszerelhető. Az anyaga tartós, de rugalmas TPU, amely megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásgátló szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case által jelentősen javul a telefon használatának kényelme. A tok csúszásgátló bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kézből hosszabb használat után is. Ha hosszabb videót szeretnél nézni videószolgáltatáson, hajtsd ki az állványt és helyezd a kezedbe. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern kinézete és kameravédelem
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve a lencséktől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását például amikor az okostelefont az asztalra teszed. A telefon nemcsak jól védett lesz, de nem veszíti el divatos megjelenését sem. A Wozinsky Kickstand Case több színben kapható, minimalista, elegáns designnal.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett