Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576226599 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case Szilikon Állványtok Samsung Galaxy A72 4G-hez Világoskék tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand Samsung A72 4G Sky Blue | EAN/Vonalkód: 9145576226599 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case Szilikon Állványtok Samsung Galaxy A72 4G-hez Világoskék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen alkalmazkodik a készülékhez, tökéletesen védi azt esések vagy ütések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a web böngészésének, filmek, fotók nézésének vagy cikkek olvasásának kényelmét. Kihajtás után az állványt a kezedbe csúsztathatod vagy kényelmesen egy sík felületre, pl. asztalra vagy konyhapultra helyezheted. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns kialakítású.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A72 4G
- Anyag: TPU
- Szín: világoskék

A Wozinsky Kickstand Case fő előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen helyezd el az internet kényelmes böngészéséhez vagy filmek nézéséhez.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karcolás- és sérülésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes éleit is fedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modeljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőcsatlakozóhoz, a hangszóróhoz vagy a gombokhoz.
- Kényelmesen illeszkedik a kézbe és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal rendelkezik, és beépített állványa egyben fogantyúként is használható.
- Védi a kamera lencséjét a karcolódástól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így nyugodtan helyezheted a telefont a kijelzővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal: A Wozinsky Kickstand Case beépített kihajtható állványa mágnesekkel jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. Az állvány kibontása szó szerint csak egy pillanat - egyszerűen nyisd ki, támasszd meg, és helyezd egy kemény felületre, hogy a telefonnak szükséges stabilitást biztosíts. Ez nagyszerű funkció mindazoknak, akik szeretnek filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni az okostelefon képernyőjén. Nincs rázkódás, elcsúszás, és még csak a telefont sem kell tartani a kezedben! Az állványba beépített mágnesek lehetővé teszik azt is, hogy a tokot mágneses autós tartóhoz rögzítsd.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case: A szilikon Wozinsky Kickstand Case-ben elhelyezett telefon nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas ellenállású a karcolásokkal vagy repedésekkel szemben. A tok sarkain lévő légpárnák további védelmet nyújtanak a telefon számára pl. az esés következményeivel szemben.

Tok a Samsung Galaxy A72 4G-hez - tökéletesen illeszkedik: A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeállítható. A TPU anyag, amelyből készült, tartós, de rugalmas anyag, ami nagyban megkönnyíti a tok okostelefonra való felhelyezését. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modeljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és töltőcsatlakozóhoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikontok: A szilikon Wozinsky Kickstand Case segítségével jelentősen javíthatod a telefonod használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy az okostelefon a hosszú használat után is kicsússzon a kezedből. És ha hosszabb filmet szeretnél nézni egy videószolgáltatón, hajtsd ki az állványt, és helyezd a kezedre. Ez nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme: A szilikon Wozinsky Kickstand Case szintén hatékonyan védi a telefon kameráját. A tok néhány milliméterrel megemelt szélekkel rendelkezik a lencséknél - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, pl. amikor a telefont az asztalra helyezed. Telefonod nem csak jól védett, de divatos megjelenését sem veszti el. A Wozinsky Kickstand Case többféle színben érhető el, minimalista, elegáns dizájnnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett