Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576226605 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon állványos tok Samsung Galaxy A72 4G Pink tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand Samsung A72 4G Rose Gold | EAN/Vonalkód: 9145576226605 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon állványos tok Samsung Galaxy A72 4G Pink tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case szilikon állvánnyal Samsung Galaxy A72 4G - Pink. A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel bír. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és tökéletesen védi azt esések vagy rázkódások esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a webes böngészés, filmnézés, fényképek vagy cikkek olvasásának kényelmét. Kibontás után az állványt a kezébe csúsztathatja, vagy kényelmesen elhelyezheti sík felületen, például íróasztalon vagy munkalapon. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőséget és elegáns designt kínál.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A72 4G
- Anyag: TPU
- Szín: pink

A Wozinsky Kickstand Case fő előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését a kényelmes internetböngészés vagy filmnézés érdekében.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. A karc- és ütésálló TPU anyagból készült tok nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes széleit is lefedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik ki. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal rendelkezik és beépített állvánnyal, amely fogantyúként is használható.
- Megóvja a kamera lencséjét a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel megnöveltek, így a telefont gond nélkül arccal lefelé is leteheti.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal. A Wozinsky Kickstand Case beépített, kihajtható állvánnyal rendelkezik, mágnesekkel, amelyek jelentősen növelik a telefon használatának kényelmét. A kihajtás szó szerint egy másodpercet vesz igénybe - csak nyissa ki, támassza meg és helyezze kemény felületre, hogy biztosítsa a telefon szükséges stabilitását. Ez nagyszerű funkcionalitás mindazok számára, akik szeretik filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni okostelefon képernyőjén. Nincs remegés, nincs elmozdulás, és még a telefont sem kell a kezében tartani! A mágnesek lehetővé teszik az állvány autós mágneses tartóra is felerősítését.

Sérülésálló szilikontok Wozinsky Kickstand Case. A szilikonos Wozinsky Kickstand Case tokban elhelyezett telefon nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén is. A tok strapabíró TPU anyagból készült, mely magas ellenállást mutat a karcolásokkal vagy repedésekkel szemben. A tok sarkai légpárnákkal rendelkeznek, amelyek további védelmet nyújtanak a telefon számára, például esés következtében.

Pontosan illeszkedő tok Samsung Galaxy A72 4G-hez. A szilikonos Wozinsky Kickstand Case tok nagyon könnyen összeszerelhető. Az TPU, melyből készült, egy tartós, ám rugalmas anyag, ami jelentősen megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra. Fontos, hogy a tok pontosan a telefon modelljére illeszkedik, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Csúszásmentes szilikontok Wozinsky Kickstand Case. A szilikonos Wozinsky Kickstand Case tok jelentősen növeli a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a smartphone kicsússzon a kezéből még hosszabb használat után is. Ha hosszabb videót szeretne nézni egy video-megosztó szolgáltatáson, akkor kihajthatja az állványt és a kezére helyezheti. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikontok modern megjelenése és a kamera védelme. A szilikonos Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek a lencséktől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor a telefont az asztalra helyezi. Telefonja nemcsak jól védett lesz, hanem nem veszít divatos megjelenéséből is. A Wozinsky Kickstand Case több színben érhető el, minimalista és elegáns kivitelben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett