Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576226582 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case Szilikon Állvány Tok Samsung Galaxy A72 4G-hez Kék


Cikkszám: Wozinsky Kickstand Samsung A72 4G Navy Blue | EAN/Vonalkód: 9145576226582 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case Szilikon Állvány Tok Samsung Galaxy A72 4G-hez Kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal, Samsung Galaxy A72 4G-hez - Kék. A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon toknak számos előnye van. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez és kiváló védelmet nyújt esések vagy ütődések esetén. Fontos megjegyezni, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelem érzetét a web böngészése, filmnézés, fotók megtekintése vagy cikkek olvasása közben. Kihajtása után az állványt a kezedbe foghatod vagy egy sík felületre, például íróasztalra vagy pultkőre helyezheted. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns kivitelű.

Specifikációk:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A72 4G
- Anyag: TPU
- Szín: kék

A Wozinsky Kickstand Case főbb előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állvánnyal. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését, így kényelmesen böngészheted az internetet vagy nézheted a filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és ütésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem az egész telefont körbeöleli.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz és gombokhoz.
- Kényelmesen kézre áll és nem csúszik. A csúszásmentes bevonattal és beépített állvánnyal rendelkező Wozinsky Kickstand Case kényelmes fogást biztosít.
- Védi a kamerát a karcolódástól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így nyugodtan leteheted a telefont a képernyővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal:
A Wozinsky Kickstand Case beépített kihajtható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, amelyek jelentősen növelik a telefon használatának kényelmét. Az állvány kihajtása szó szerint egy másodpercet vesz igénybe - nyisd ki, támaszd meg és állítsd kemény felületre, hogy a telefon a szükséges stabilitást megkapja. Ideális funkció mindazok számára, akik szeretnek filmeket nézni vagy böngészni az interneten okostelefonunk kijelzőjén. Nincs több remegés, elcsúszás, és még csak tartanod sem kell a telefont! A mágnesek lehetővé teszik a tok mágneses autós tartóra való helyezését is.

Sérülésálló szilikon Wozinsky Kickstand Case:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case tokba helyezett telefon nagyon jól védett a mechanikai sérülések esetén. A tok tartós, karc- és repedésálló TPU anyagból készült. A tok sarkai légzsákokkal vannak ellátva, amelyek tovább védik a okostelefont, például az esések hatásai ellen.

Samsung Galaxy A72 4G tok - tökéletesen illeszkedő:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeállítható. Az TPU, amelyből készült, tartós, de rugalmas anyag, amely megkönnyíti a tok okostelefonra helyezését. Fontos megjegyezni, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case használatával jelentősen növelheted telefonod használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy okostelefonod még hosszabb használat után is kicsússzon a kezedből. És ha hosszabb videót szeretnél nézni egy videószolgáltatásban, hajtsd ki az állványt és tedd a kezedre. Nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case régóta tartó telefon védelmet és divatos megjelenést biztosít. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek a lencsék körül - ez elegendő ahhoz, hogy a kamera ne karcolódjon meg, például amikor a telefont az asztalra helyezed. Telefonod nemcsak jól védve lesz, hanem nem veszíti el divatos megjelenését sem. A Wozinsky Kickstand Case több színben kapható, minimalist, elegáns dizájnnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett