Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576282311 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Invisible Film védőfólia Samsung Galaxy Z Fold 5-höz


Cikkszám: Wozinsky Premium Foil Samsung Galaxy Fold 5 | EAN/Vonalkód: 9145576282311 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Invisible Film védőfólia Samsung Galaxy Z Fold 5-höz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Invisible Film védőfólia Samsung Galaxy Z Fold 5-höz A Samsung Galaxy Z Fold 5 védelme még soha nem volt ennyire egyszerű és hatékony! A Wozinsky Invisible Film védőfólia a hajlítható telefonok elengedhetetlen társa. Selymesen simulékony felülete nem csak a képernyőt védi, hanem a telefon használatát is valóságos élvezetté teszi. Felejtse el az idegesítő ujjlenyomatokat, amelyek korábban megakadályozták, hogy teljes mértékben élvezhesse a telefon funkcióit. A Wozinsky Invisible Film védőfólia legfontosabb előnyei:
- Tökéletesen illeszkedik a hajlítható képernyős telefonokhoz. Nagyon rugalmas szerkezete van.
- Megvédi telefonját a mindennapi karcolásoktól. Karcállósága 3H.
- Sokféle tokkal kompatibilis. Vastagsága ezt lehetővé teszi.
- Magas ujjlenyomat-ellenállással rendelkezik. A Wozinsky Invisible Film oleofób funkcióval rendelkezik.
- Kristálytiszta átláthatóságot biztosít. Mintha láthatatlan lenne...

Kristálytiszta átláthatóság Felejtse el a nem kívánt tükröződéseket és szennyeződéseket a képernyőn. A Wozinsky Invisible Film védőfólia tökéletesen átlátszó, így a megjelenített kép minősége változatlan marad. Minden pixel éles marad, ezáltal a Samsung Galaxy Z Fold 5 használata valóságos élvezet lesz. A fólia oleofób tulajdonsága hatékonyan megakadályozza az ujjlenyomatok felhalmozódását, így a képernyője tiszta marad. Igen, a kristálytiszta átláthatóság elfeledteti önnel, hogy a fólia a képernyőre van helyezve - mintha teljesen láthatatlan lenne!

Egyszerű és pontos telepítés Az elhelyezőnk segítségével a fólia felhelyezése gyerekjáték lesz. Ne aggódjon a légbuborékok vagy a helytelen elhelezés miatt. A precíz elhelyezőnek köszönhetően a képernyője tökéletesen védett lesz, bármilyen tökéletlenség nélkül. Nem kell aggódnia, ha a telefonja tokban van. Ultra vékony fóliánk teljes mértékben kompatibilis sokféle tokkal, biztosítva a folyamatos védelmet a Samsung Galaxy Z Fold 5 számára.

Tartósság és biztonság A Wozinsky Invisible Film karcállósága 3H, ami azt jelenti, hogy nyugodtan hordhatja telefonját a zsebében kulcsokkal vagy érmékkel anélkül, hogy félne a képernyő megsérülésétől. A Wozinsky Invisible Film védőfólia használatával biztos lehet benne, hogy hajlítható telefonja hosszú hónapokon keresztül tökéletes állapotban marad.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett