Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360466 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Glue Tempered Glass Samsung Galaxy A35 5G üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass Full Glue Samsung A35 Black | EAN/Vonalkód: 5907769360466 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Glue Tempered Glass Samsung Galaxy A35 5G üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Full Glue Tempered Glass Samsung Galaxy A35 5G fekete kerettel A Wozinsky Full Glue Tempered Glass garantálja a kijelző szilárd védelmét. Még ha le is ejtjük a telefont, a kijelző sértetlen marad. A 9H keménység révén karcállóbb, mint a standard védőüvegek. A készlet tartalmazza a felhelyezést megkönnyítő kiegészítőket: kijelzőtisztító kendőket és portalanító matricákat, amelyek tökéletes tapadást biztosítanak légbuborékok nélkül. A Wozinsky Full Glue Tempered Glass legfontosabb előnyei:- Védelmet nyújt a kijelző repedései ellen. Az üveg elnyeli az ütés energiáját, szétszórva azt a felületén, minimalizálva a kijelző repedésének kockázatát.
- Nagyon könnyen összeszerelhető. A készlet tartalmazza az üveg felhelyezését megkönnyítő kiegészítőket.
- Növelt karcállósággal rendelkezik. A 9H keménységű karcállóság védi a kijelzőt még intenzív használat esetén is.
- Garantálja a kép élességét színváltozások nélkül. Az üveg teljesen átlátszó, és nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét.
- Magas kényelmet biztosít a használat során. Az üveg szinte észrevétlen a kijelzőn, és nem befolyásolja az érintésérzékenységet.
Specifikáció:- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Full Glue Tempered Glass
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35
- Üveg keménysége: 9H
Kijelzővédelem a repedések ellen A Wozinsky Full Glue Tempered Glass úgy van tervezve, hogy elnyelje és szétoszlassa az ütés energiáját. Ennek köszönhetően, ha a telefon leesik, az üveg összetörik, védve a kijelzőt a sérüléstől. Könnyű telepítés A Wozinsky Full Glue Tempered Glass mellé mellékelt telepítőkészlet lehetővé teszi az üveg gyors és egyszerű felhelyezését a telefon kijelzőjére. A tisztítókendők és matricák lehetővé teszik a kijelző felületének alapos előkészítését, eltávolítva minden porszemet, amely befolyásolhatná a végső eredményt. Növelt kijelző tartósság A legmagasabb minőségű anyagok használatának köszönhetően a Wozinsky edzett üveg rendkívül karcálló. A 9H keménység biztosítja, hogy a telefon intenzív használata után se maradjanak csúnya nyomok a kijelzőn. Az ilyen védelem különösen fontos azok számára, akik nehéz körülmények között használják telefonjukat, például sportolás vagy terepi munka közben. A képminőség változtatása nélkül A Wozinsky Full Glue Tempered Glass teljesen átlátszó, így nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét és élességét. Az üveg gyártásához használt magas minőségű anyagok garantálják, hogy a színek és a kép élessége változatlan marad. Ez különösen fontos azok számára, akik olyan alkalmazásokat használnak, amelyek pontos színvisszaadást igényelnek, például játékok vagy grafikai alkalmazások esetében. Kényelmes használat üveg felhelyezése után A Wozinsky Full Glue Tempered Glass szinte észrevétlen a telefon kijelzőjén. Emellett nem befolyásolja az érintésérzékenységet, így a képernyő érintése ugyanolyan könnyű marad, mint a felhelyezés előtt. Ez különösen fontos mind üzenetíráskor, mind igényes alkalmazások vagy játékok használatakor.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett