Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364235 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Glue Edzett Üvegfólia iPhone 16 Plus-hoz


Cikkszám: Wozinsky Tempered Glass Full Glue iPhone 16 Plus Black | EAN/Vonalkód: 5907769364235 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Glue Edzett Üvegfólia iPhone 16 Plus-hoz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Full Glue Edzett Üvegfólia iPhone 16 Plus-hoz fekete kerettel A Wozinsky Full Glue Edzett Üvegfólia garantálja a képernyő hatékony védelmét. Még ha a telefon le is esik, a kijelző épen marad. A 9H keménységű üveg jobban ellenáll a karcolásoknak, mint a szokványos védőüvegek. A csomag tartalmazza az alkalmazást megkönnyítő kiegészítőket is: képernyőtisztító kendők és porteltávolító matricák, amelyek tökéletes tapadást biztosítanak légbuborékok nélkül. Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Full Glue Edzett Üvegfólia
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Üveg keménysége: 9H

A Wozinsky Full Glue Edzett Üvegfólia legfontosabb előnyei:
- Védelmet nyújt a kijelző repedéseivel szemben. Az üveg elnyeli az ütközési energiát, amelyet eloszlat a felületén, így minimalizálva a kijelző repedésének kockázatát.
- Nagyon könnyen összeszerelhető. A csomag tartalmazza az üvegfólia alkalmazását megkönnyítő kiegészítőket.
- Növelt karcállóság. A 9H karcállóság megóvja a képernyőt még intenzív használat után is.
- Garantálja a kép tisztaságát színváltozások nélkül. Az üveg teljesen átlátszó, és nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét.
- Magas kényelmet biztosít a használat során. Az üveg szinte észrevehetetlen a képernyőn, és nem befolyásolja az érintésérzékenységet.

Kijelzővédelem a repedésekkel szemben
A Wozinsky Full Glue Edzett Üvegfólia úgy lett tervezve, hogy elnyelje és eloszlassa az ütközési energiát. Ennek köszönhetően, ha a telefon leesik, az üveg törik, védve ezzel a képernyőt a sérüléstől.

Könnyű telepítés
A Wozinsky Full Glue Edzett Üvegfólia mellékelt szerelőkészlet lehetővé teszi az üveg gyors és egyszerű telepítését a telefon képernyőjére. A tisztítókendők és matricák segítségével alaposan előkészíthetjük a képernyő felületét, megszüntetve azokat a porszemcséket, amelyek befolyásolhatnák a végső eredményt.

Növelt kijelző tartósság
A legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően a Wozinsky edzett üveg rendkívül karcálló. A 9H keménység biztosítja, hogy még intenzív telefonhasználat esetén sem maradnak csúnya nyomok a képernyőn. Az ilyen védelem különösen fontos azok számára, akik nehéz körülmények között használják telefonjukat, például sportolás vagy terepen történő munka közben.

A képminőség változása nélkül
A Wozinsky Full Glue Edzett Üvegfólia teljesen átlátszó, így nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét és tisztaságát. Az üveg gyártásához használt kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy a színek és a kép élessége érintetlenek maradnak. Ez különösen fontos azok számára, akik olyan alkalmazásokat használnak, amelyek pontos színvisszaadást igényelnek, például játékok vagy grafikai alkalmazások.

Kényelem a használat során
A Wozinsky Full Glue Edzett Üvegfólia szinte észrevehetetlen a telefon képernyőjén. Az érintésérzékenységet sem befolyásolja, így ugyanolyan könnyedén használhatjuk az érintőképernyőt, mint az üvegfólia felhelyezése előtt. Ez különösen fontos üzenetíráskor és igényes alkalmazások vagy játékok használatakor.

Nézze meg, hogyan telepíthető a Wozinsky üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett