Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364327 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Camera Glass 9H edzett üveg az iPhone 16 Pro kamerához üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Full Camera Glass iPhone 16 Pro | EAN/Vonalkód: 5907769364327 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Camera Glass 9H edzett üveg az iPhone 16 Pro kamerához üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A 9H Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg az iPhone 16 Pro okostelefon kamerájához a megoldás, ha maximálisan szeretné védeni készülékét anélkül, hogy a fotók minőségét veszélyeztetné. A kettős keményítési folyamatnak köszönhetően a borítás rendkívül tartós és ellenáll minden karcolásnak és ütéseknek. Ráadásul az ultrafinom kialakításnak köszönhetően gyakorlatilag láthatatlan, és nem befolyásolja a telefon használatának kényelmét. A tökéletes illeszkedés és a többrétegű konstrukció garantálja, hogy a kamera teljes körű védelmet élvezzen, miközben a fotók ugyanolyan gyönyörűek maradnak, mint valaha.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Full Camera Glass
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Üveg típusa: kamera
- Vastagság: 0,2 mm
- Keménység: 9H

A 9H Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg legfontosabb előnyei:
- Véd a karcolások és ütések ellen. Az üveg rendkívül tartós a kettős keményítési folyamatnak köszönhetően. Ez a folyamat védelmet nyújt karcolások és ütések ellen.
- Biztosítja a változatlan fotóminőséget. Az üveg tökéletes átláthatósága nem befolyásolja a fotók minőségét.
- Tökéletes illeszkedést garantál. Az üveg tökéletesen tapad a lencséhez, védve annak teljes felületét. Az üveg formája és mérete egy valódi telefon alapján lett pontosan kialakítva.
- Átfogó védelmet nyújt többrétegű szerkezetének köszönhetően. Az üveg öt rétegből áll, melyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. A rétegek biztosítják az erős rögzítést, tartósságot és ellenállást a karcolásokkal és szennyeződésekkel szemben.
- Gyakorlatilag láthatatlan az ultrafinom kialakításnak köszönhetően. Az üveg mindössze 0,2 mm vastag, ami szinte láthatatlanná teszi. A minimalista kialakítás nem befolyásolja a telefon esztétikáját.

Védelem a karcolások és ütések ellen: A kettős keményítési folyamat alkalmazásával a Wozinsky Full Camera Glass valódi pajzssá válik okostelefonja számára. A karcolásokkal és ütések ellenállva biztos lehet készüléke biztonságában.

Változatlan fotóminőség: A Wozinsky Full Camera Glass tökéletes átláthatósága azt jelenti, hogy fotói mindig tökéletesek lesznek. Élvezheti a nagyszerű fotókat anélkül, hogy aggódnia kellene a lencse sérülése miatt. Az üveg átláthatósága a kulcs a legmagasabb képminőség fenntartásához.

Tökéletes illeszkedés: A Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg egyik fő előnye a tökéletes illeszkedés az okostelefon kamerájához. A valódi telefon alapján pontosan kialakított formának köszönhetően az üveg tökéletesen tapad a lencséhez, teljes védelmet biztosítva.

Többrétegű szerkezet: A Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg nem csak védelem, hanem fejlett technológia is. Az üveg öt rétegből áll, melyek mindegyike egyedi szerepet játszik. Az erős rögzítést, a magas tartósságot, a kivételes ellenállást a karcolásokkal és szennyeződésekkel szemben mind a többrétegű szerkezet biztosítja.

Ultrafinom kialakítás: A Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg mindössze 0,2 mm vastag. Ez az ultrafinom kialakítás gyakorlatilag láthatatlanná teszi a borítást, és nem befolyásolja a telefon megjelenését. A minimális vastagságnak köszönhetően könnyen elfelejtheti, hogy extra borítás van a kamerán.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett