Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108588621 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 Pro /16 Pro Max - 3mk Lens Protection Pro Átlátszó üvegfólia


Cikkszám: 157393-0 | EAN/Vonalkód: 5903108588621 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 Pro /16 Pro Max - 3mk Lens Protection Pro Átlátszó üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Lens Protection Pro

Erős védelem a gyönyörű fotókért

Szuper tartós - fényképezés bármilyen körülmények között

Tökéletesen illeszkedő – védd a fotóidat anélkül, hogy aggódnod kellene azok minőségéért

Rendkívül egyszerű - telepítés egy szempillantás alatt

Kockázatmentes fotózás

Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és az iPhone-od az aszfalton landol. Vajon a smartphone kamera fejlett elektronikája kibírná-e ekkora erőt? Jobb nem kockáztatni és nem kipróbálni. Egy törött iPhone lencse csattanása tényleg fáj. Ezért alkottuk meg a 9H keménységű szuper erős üveget, amely erősíti a lencsét, elnyelve az esésből származó ütés energiáját. A Lens Protection Pro-val annyiszor fotózhatsz, ahányszor csak akarsz, még akkor is, ha iPhone-od folyamatosan ütközik az élet kemény valóságával, mint például a járdák és hegyi ösvények.

Tárold bárhol

Alacsony minőségű fotók iPhone-ról. Lehetetlen? Lehetséges, ha a lencse megkarcolódik. A Lens Protection Pro-val semmi sem karcolja meg az iPhone-od lencséjét, kivéve… egy gyémánt. Ez garantálja a legmagasabb 9H keménységi indexet. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy üvegünk megvédi a kamera lencséjét a zsebedben lévő agresszív kulcscsomó vagy csavarhúzó ellen. Tárold az iPhone-odat bárhol, még egy fém tárgyakkal teli hátizsákban is, és élvezd a gyönyörű fotókat. A Lens Protection Pro-val ez lehetséges!

Védelem a fotók minőségének romlása nélkül

Tudjuk, hogy az okostelefon kamerájának védőüvege elronthatja a fényképezés örömét. Nem megfelelően illeszkedő, túl vastag, átlátszatlan. Ezért, amikor a Lens Protection Pro-t létrehoztuk, a legmagasabb minőségre helyeztük a hangsúlyt. Ennek eredményeként üvegünk tökéletesen illeszkedik az iPhone kamerájához, teljesen letakarja a lencsét, és nem növeli a telefon vastagságát. A fotók szépek maradnak, a védelem pedig erősebb, mint valaha.

Telepítés egy pillanat alatt

A gyors és egyszerű telepítés a Lens Protection Pro nagy előnye. Nem szeretjük az időt pazarolni unalmas tevékenységekre, mint az üveg ragasztása üvegre. És biztosan nem akarjuk letépni és újra ragasztani. Szerencsére üvegünk telepítése nagyon egyszerű. Egy speciális szerelési kerettel, amely illeszkedik az okostelefon modelljéhez, könnyebb a dolgod. Tisztítsd meg, tedd fel, igazítsd, nyomd rá, kész – ennyire egyszerű. Csak egy pillanat, és iPhone-od lencséje teljes védelmet élvez a törés és karcolás ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett