Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364303 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Camera Glass 9H edzett üveg az iPhone 16 kamerához üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Full Camera Glass iPhone 16 | EAN/Vonalkód: 5907769364303 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Camera Glass 9H edzett üveg az iPhone 16 kamerához üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az új 9H Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg az iPhone 16 okostelefon kamerájához. A Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg az ideális megoldás, ha a lehető legjobban szeretné megvédeni okostelefonját anélkül, hogy a fényképek minősége romlana. A dupla keményítési eljárásnak köszönhetően a fedél hihetetlenül tartós és ellenáll minden karcolásnak és ütésnek. Ráadásul ultravékony kialakítása miatt gyakorlatilag láthatatlan, és nem befolyásolja a telefon használatának kényelmét. A tökéletes illeszkedés és a többrétegű kialakítás garantálja, hogy a kamerája teljesen védett lesz, és a fényképek ugyanolyan szépek maradnak, mint korábban.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Full Camera Glass
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Üveg típusa: kamera
- Vastagság: 0.2 mm
- Keménység: 9H

A 9H Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg legfontosabb előnyei:
- Védelem a karcolások és ütődések ellen: A dupla keményítési folyamatnak köszönhetően az üveg rendkívül tartós, és megvédi a készüléket a karcolások és ütődések ellen.
- Változatlan képminőséget biztosít: Az üveg tökéletes átlátszósága nem befolyásolja a fényképek minőségét.
- Tökéletes illeszkedést garantál: Az üveg tökéletesen illeszkedik a lencsére, védve annak teljes felületét. Az üveg alakját és méretét egy valódi telefon alapján pontosan formázták.
- Átfogó védelem a többrétegű szerkezetnek köszönhetően: Az üveg öt rétegből áll, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. A rétegek erős rögzítést, tartósságot, valamint a karcolásokkal és szennyeződésekkel szembeni ellenállást biztosítanak.
- Ultravékony kialakításának köszönhetően szinte láthatatlan: Az üveg mindössze 0.2 mm vastag, ami miatt gyakorlatilag láthatatlan. A minimalista design nem befolyásolja a telefon esztétikáját.

Védelem a karcolások és ütődések ellen
A dupla keményítési eljárásnak köszönhetően a Wozinsky Full Camera Glass valódi pajzsként védi okostelefonját. Karcolás- és ütésállósága miatt bátran bízhat a készülék biztonságában.

Változatlan képminőség
A Wozinsky Full Camera Glass tökéletes átlátszósága garantálja, hogy fényképei mindig tökéletesek lesznek. Élvezze a nagyszerű képeket anélkül, hogy aggódnia kellene a lencse sérülése miatt. Az üveg átlátszósága kulcsfontosságú a legmagasabb képminőség megőrzéséhez.

Tökéletes illeszkedés
A Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg egyik fő előnye a tökéletes illeszkedés a telefon kamerájához. A valódi telefon alapján pontosan formázott üveg tökéletesen rátapad a lencsére, biztosítva a teljes védelmet.

Több rétegű felépítés
A Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg nemcsak védelmet nyújt, hanem fejlett technológiával is rendelkezik. Öt rétegből áll, amelyek mindegyike egyedi szerepet játszik. Az erős rögzítés, a magas tartósság, a karcolásokkal és szennyeződésekkel szembeni kivételes ellenállás csak néhány a többrétegű felépítés előnyei közül.

Ultravékony kialakítás
A Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg mindössze 0.2 mm vastag. Ezzel az ultravékony kialakítással a fedél gyakorlatilag láthatatlan, és nem befolyásolja a telefon megjelenését. A minimális vastagságnak köszönhetően szinte el is felejti, hogy van egy további fedél a kameráján.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett