Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364181 Márka: WOZINSKY

Wozinsky edzett üveg iPhone 16-hoz


Cikkszám: Wozinsky Tempered Glass iPhone 16 | EAN/Vonalkód: 5907769364181 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky edzett üveg iPhone 16-hoz


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Wozinsky edzett üveg védi a telefonod kijelzőjét a mindennapi meglepetésektől. Kiváló minőségű anyagokból készült, így nemcsak tartósságot, hanem átláthatóságot is biztosít. Egyszerű felhelyezése és a komplett alkalmazási készlet lehetővé teszi az azonnali és problémamentes védelmet.

Wozinsky edzett üveg fehér háttéren

Specifikáció:

  • Márka: Wozinsky
  • Sorozat: Wozinsky Tempered Glass
  • Kompatibilitás: iPhone 16
  • Üveghardnesség: 9H

A Wozinsky edzett üveg legfontosabb előnyei:

  • Kiváló karcállóságot biztosít. A 9H keménységnek köszönhetően a Wozinsky edzett üveg még az erősebb ütéseknek is ellenáll.
  • Könnyen összeszerelhető. Lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan védd meg a telefonod kijelzőjét.
  • Tökéletesen tapad a teljes kijelzőfelülethez, így kiküszöböli a levegőbuborékok kialakulását az alkalmazás során, és garantálja a tökéletes illeszkedést.
  • Kristálytiszta marad és ellenáll az ujjlenyomatoknak és a pornak. Ez a speciális bevonatoknak köszönhető, amelyek még könnyebbé teszik a kijelző tisztítását.
  • A készlet mindent tartalmaz, amire szükséged van a tökéletes felhelyezéshez: edzett üveget, kijelzőtisztító kendőket és por eltávolító matricát. A teljes készlet garantálja a gyors és hatékony alkalmazást.

9H keménységű üveg - védelem, mint semmi más

A Wozinsky edzett üveg 9H keménységgel rendelkezik, ami kulcsfontosságú a kijelző védelmében a karcolásokkal és ütésekkel szemben. Ez a magas szintű keménység még extrém helyzetekben is védelmet nyújt, ahol más üvegek esetleg kudarcot vallanának. Emellett a 9H keménység megőrzi a kijelző eredeti megjelenését anélkül, hogy befolyásolná a funkcionalitását vagy az érintésérzékenységet.

Egyszerű telepítés idő- és idegkímélő

A Wozinsky edzett üveg felhelyezési folyamata gyors és intuitív, így szakértői segítség nélkül is könnyen felszerelheted. A mellékelt kiegészítők révén minden lépés egyszerű és világos, minimalizálva a hibák kockázatát. Ideális megoldás azoknak, akik a kényelmet és gyorsaságot részesítik előnyben, és azonnal meg szeretnék védeni telefonjukat.

Teljes tapadás levegőbuborékok nélkül

A Wozinsky edzett üvegsorozat tökéletesen tapad a kijelző teljes felületére, anélkül, hogy levegőbuborékokat hagyna maga után. Ez elengedhetetlen a megfelelő képminőség és a használati kényelem fenntartásához. Az üveg nem befolyásolja hátrányosan a kijelző érintésérzékelőit, ami különösen fontos a modern okostelefonok esetében.

Kristálytiszta és ujjlenyomat-ellenálló védelem

A Wozinsky edzett üveg kristálytiszta marad, ami elengedhetetlen a kijelzőn megjelenő képminőség fenntartásához. Speciális antireflektív és oleofób bevonatok hatékonyan megakadályozzák az ujjlenyomatok és a por felhalmozódását a kijelzőn.

Teljes alkalmazási készlet - minden, amire szükséged van

A Wozinsky edzett üveg készlet tartalmaz mindent, ami a megfelelő telepítéshez szükséges: üveg, kijelzőtisztító kendők és egy matrica a porszemcsék eltávolításához. Így a telepítés nemcsak egyszerű, hanem átfogó is, hogy azonnal élvezhesd a védelmet.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett