Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769361265 Márka: WOZINSKY

Wozinsky edzett üveg iPad Air 11" 2024 üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass iPad Air 11 (2024) | EAN/Vonalkód: 5907769361265 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky edzett üveg iPad Air 11" 2024 üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Wozinsky edzett üveg megvédi iPad Air 11" 2024 készüléked kijelzőjét a mindennapi meglepetésektől. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, tartósságot és átláthatóságot kínál. Egyszerű összeszerelés és a teljes alkalmazási készlet lehetővé teszik a gyors és problémamentes védelmet.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky edzett üveg
- Kompatibilitás: iPad Air 11" 2024
- Üveg keménysége: 9H

A Wozinsky edzett üveg legfontosabb előnyei:
- Páratlan karcállóságot biztosít. 9H keménységének köszönhetően a Wozinsky edzett üveg még az erősebb ütéseknek is ellenáll.
- Könnyen összeszerelhető. Lehetővé teszi a kijelző gyors és hatékony védelmét.
- Tökéletesen tapad a teljes kijelzőfelülethez, megszüntetve az alkalmazás során kialakuló légbuborékok problémáját. Garantálja a tökéletes illeszkedést.
- Kristálytiszta marad, és ellenáll az ujjlenyomatoknak és a pornak. Ez a speciális bevonatoknak köszönhető, amelyek még könnyebbé teszik a kijelző tisztítását.
- A készlet tartalmaz mindent, ami a tökéletes alkalmazáshoz szükséges: edzett üveg, kijelzőtisztító ruhák és por eltávolító matrica. A komplett készlet biztosítja, hogy az alkalmazás gyors és hatékony legyen.

9H keménységű üveg - Védelem, mint senki más
A Wozinsky edzett üveg rendkívüli 9H keménységgel rendelkezik, ami kulcsfontosságú a kijelző védelmében a karcolások és ütések ellen. Ez a magas keménységi szint védelmet nyújt még szélsőséges helyzetekben is, ahol más üvegek kudarcot vallanak. Ezenkívül a 9H keménység lehetővé teszi a kijelző eredeti megjelenésének megtartását anélkül, hogy befolyásolná annak funkcionalitását vagy érintésérzékenységét.

A könnyű telepítés időt és idegeket takarít meg
A Wozinsky edzett üveg alkalmazási folyamata gyors és intuitív, amely lehetővé teszi, hogy az üveget saját magad telepítsd szakemberek segítsége nélkül. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően az egyes lépések egyszerűek és áttekinthetőek, minimalizálva a hibák kockázatát. Ez egy ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a gyorsaságot, valamint azoknak, akik azonnal biztosítani szeretnék telefonjukat.

Teljes tapadás légbuborékok nélkül
A Wozinsky edzett üveg sorozat teljesen tapad a kijelző felületéhez, légbuborékok nélkül. Ez alapvető fontosságú a megjelenített kép minőségének és a használati kényelem fenntartásához. Az üveg nem befolyásolja negatívan a kijelző érintésérzékeny szenzorainak működését, ami különösen fontos a modern okostelefonok esetében.

Kristálytiszta és ujjlenyomat-mentes védelem
A Wozinsky edzett üveg fenntartja a kristálytiszta átláthatóságot, amely szükséges a megjelenített kép minőségének legmagasabb szinten tartásához. A speciális tükröződésmentes és oleofób bevonatok hatékonyan megakadályozzák az ujjlenyomatok és a por felhalmozódását a kijelzőn.

Komplett alkalmazási készlet - minden, amire szükséged van
A Wozinsky edzett üveg készlet mindent tartalmaz, ami a megfelelő alkalmazáshoz szükséges: üveget, kijelzőtisztító ruhákat és egy matrica a por eltávolításához. Ez nemcsak könnyűvé, hanem átfogóvá teszi a telepítést, így azonnal élvezheted a védelmet.

Nézd meg, hogyan telepítsd a Wozinsky üveget

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett