Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308529 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Balaklava WTBBK2 XL termo balaklava sisak alá - fekete


Cikkszám: WTBBK2 | EAN/Vonalkód: 5907769308529 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Balaklava WTBBK2 XL termo balaklava sisak alá - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Balaklava WTBBK2 XL termo balaklava – balaklava kerékpár, motorkerékpár és sí sisakhoz – fekete. A termo balaklava kiváló kiegészítő minden kerékpáros, motoros és téli sportokat kedvelő számára. A Wozinsky Balaklava elég vékony ahhoz, hogy sisakot viselj rajta, de elég meleg ahhoz, hogy ősszel/télen is hordható legyen. A balaklava rugalmas anyagokból készül, ennek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a fej formájához. Védelmet nyújt a szél, a hideg, a por és az UV-sugarak ellen. Felveheted a fejedre, eltakarhatod vele a szádat vagy az orrodat, vagy akár sálként is hordhatod. Specifikáció::
- Márka : Wozinsky
- Modell : Balaklava (WTBBK2)
- Méret : XL (32 x 25 cm)
- Anyag : 95% poliészter, 5% spandex
- Szín : fekete

A Wozinsky Balaklava termo balaklava legfontosabb előnyei:
- Védelmet nyújt a hideg, a szél, a por és az UV-sugarak ellen. A Balaklava balaklava rendkívül funkcionális.
- Tökéletes sportoláshoz, kerékpározáshoz vagy motorozáshoz. Tartós balaklava sisak alá.
- Hosszú órákon át is kényelmes. A Balaklava belső bélése kellemes tapintású és puha poliészter anyagból készült.
- Alkalmazkodik a különböző fejformákhoz. Rugalmas anyagok és szegélyek révén nagyon univerzális.
- Többféleképpen viselhető. Funkcióit az igényeid szerint változtatja.

Meleg, thermoaktív balaklava Wozinsky Balaclava egy modell, amely melegen tart és egyszerre véd a hideg ellen. Ez a termo balaklava teljesen ellenáll a szélnek és a pornak. Védi a nyakadat a hideg levegő fújásától. Optimális hőmérsékletet tart még rendkívül rossz időjárási körülmények között is. Ha süt a nap, véd az UV-sugaraktól.

Kerékpár, motor és sport szerelmeseinek – balaklava a sisak alá. A Wozinsky Balaklava termo balaklava alkalmazkodik a különböző típusú sisakokhoz. Hordhatod motoros sisak alatt, sí sisak alatt, kerékpáros sisak alatt vagy akár építőipari sisak alatt is. Tulajdonságai révén a Wozinsky balaklava alkalmas őszi és téli sportokra is: futásra, korcsolyázásra, síelésre és snowboardozásra. Az orcák magasságában a balaklava egy apró reflektort tartalmaz, amely éjszaka biztosítja a láthatóságot.

Thermoaktív balaklava, ami kényelmet biztosít. A Wozinsky Balaclava belseje meleg, finom plüss anyagú. Ez egy szuper-puha, bőrbarát anyag termikus tulajdonságokkal, amely melegen tartja a fejet és az arcot. Fontos, hogy ha a balaklavát a szádra és az orrodra húzod, nem lesz légzési problémád - a termoaktív balaklava anyaga teljesen légáteresztő.

Balaklava sisak alá rugalmas tulajdonságokkal. A még jobb illeszkedés érdekében a Wozinsky Balaclava balaklava nagyon rugalmas anyagból készült: poliészter és spandex. Univerzális mérettel rendelkezik, ami sokféle arcalakathoz illeszkedik. Könnyedén átalakítható arcfedővé, nyakvédővé vagy akár sapkává is.

Thermoaktív balaklava érdekes dizájnnal. A Wozinsky Balaclava balaklavát többféleképpen is viselheted: teljes fejen, mint egy nyakmelegítőt vagy száj- és orrfedezőként. Hogy tulajdonságait a lehető leghosszabb ideig megőrizze, kézzel vagy alacsony hőmérsékletű mosógépben mosható. Ne szárítsa szárítógépben és ne vasalja.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett