Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511740065 Márka: Bewood

Wooden case for iPhone 13 Mini Bewood Imbuia Mountains tok


Cikkszám: BWD08769-0 | EAN/Vonalkód: 5907511740065 | Márka: Bewood

Wooden case for iPhone 13 Mini Bewood Imbuia Mountains tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wooden Case for iPhone 13 Mini Bewood | Mountains

A Bewood iPhone 13 Mini tok hegyi témával az ideális megoldás a kalandok, a természet és a hegymászás szerelmeseinek. Kiváló minőségű fából készült, amely a hegyi táj szépségére utal, és nemcsak esztétikus védelmet nyújt a telefonjának, hanem kifejezi szenvedélyét és életstílusát is. Az iPhone 13 Mini pontos illeszkedésével teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok masszív szerkezete tartósságot és hosszú távú használatot biztosít, miközben nem korlátozza a portokhoz és a telefon funkcióihoz való hozzáférést.

A Bewood hegyi motívumos tok tehát nemcsak praktikus kiegészítő, hanem a természethez való kapcsolódás és az új csúcsok felfedezésének szenvedélyének kifejezése is.

Specifikációk:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 13 Mini
- Anyag: Fa + Gyanta; Alap: Szilikon
- Barna szín

A Bewood iPhone 13 Mini tok legfontosabb előnyei:
- Stílusosan védi a telefonját
- Támogatja a MagSafe és Qi technológiájú vezeték nélküli töltést
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetést, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is
- Maximális védelmet nyújt a telefon számára. A rugalmas TPU szilikon négy oldalról körbeöleli a készüléket, elnyeli az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon alakjához, és a gombok domborzata gondosan kialakított.

Egyedi:
A hegyi szerelmeseire jellemző, hogy folyton új csúcsokat akarnak meghódítani és saját határaikat átlépni. Ők egy kalandokat, kihívásokat és egyedi élményeket értékelő csoport. A Bewood iPhone tok hegyi témával tökéletes kiegészítő az emberek számára, akik a mindennapokban is szeretnék magukat a természet inspiráló képeivel körülvenni. Minden Bewood tok egyedülálló. Nemcsak esztétikája nyűgöz le, hanem kiváló védelmi előnyei is. A masszív kivitelezés és a telefon modelljéhez való pontos illeszkedés teljes védelmet biztosít a karcolások, ütődések és por ellen. Ezenkívül a fa, mint természetes anyag, ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt az iPhone-nak esés esetén.

Bewood tok az iPhone 13 Mini számára:
A hegyi motívumos Bewood iPhone 13 Mini tok rendkívüli előnye a használat kényelme is. Az ergonomikus dizájn és a precíz kidolgozás révén a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztonságos és kényelmes fogást. Mindemellett a telefon összes portja és funkciója könnyen hozzáférhető marad, így nem kell lemondania az iPhone képességeiről sem. Ha a Bewood tokot választja, biztos lehet benne, hogy iPhone-ja nemcsak stílusosan védett, hanem mindig a hegyi táj inspirációja veszi körül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett