Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976195095845 Márka: WiWU

WiWU - Vízálló Laptop Genius Combo 3in1 szett (laptop táska 15,6" + egér + egérpad) - fekete


| EAN/Vonalkód: 6976195095845 | Márka: WiWU

WiWU - Vízálló Laptop Genius Combo 3in1 szett (laptop táska 15,6" + egér + egérpad) - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

WiWU Genius Combo Set 3in1 egy teljes megoldás laptopok 15,6"-es képernyőmérettel rendelkező felhasználók számára, amely nemcsak a készülékvédelmet, hanem a kényelmet is biztosítja, köszönhetően a mellékelt vezeték nélküli egérnek és egérpadnak. Tökéletes választás azok számára, akik egy praktikus és stílusos szettet keresnek mindennapi használatra és utazáshoz.

Teljes 3in1 szett
A WiWU Genius Combo Set 3in1 három elemet tartalmaz: vízálló laptop táska, vezeték nélküli egér és egérpad. Ennek köszönhetően a felhasználó mindent megkap, amire szüksége van a kényelmes munkához egy laptopon egyetlen szettben. A vezeték nélküli egér egyetlen 2,4 GHz-es módban működik, stabil és gyors kapcsolatot biztosítva, és az egérpad növeli a munka kényelmét.

Védelem és szervezettség
A laptop táska kiváló minőségű vízálló poliészterből készült, amely hatékonyan védi a készüléket a nedvességtől és a véletlen kiömlésektől. A táska elülső rétegén számos zseb található, amelyek lehetővé teszik digitális eszközök, kábelek és egyéb kiegészítők tárolását. A táska belsejében lévő puha bélés további védelmet nyújt a karcolások és ütődések ellen.

Stílus és kényelem
A WiWU Genius Combo Set 3in1 táskát elegáns dizájn jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik mind a formális, mind a hétköznapi stílushoz. Kompakt méreteinek köszönhetően a táska könnyű és könnyen hordozható. Kényelmes fogantyúk és a táska hátizsákban vagy bőröndben történő tárolásának lehetősége révén ideális utazó társ.

Műszaki adatok:
Kompatibilitás: laptop 15,6"-es képernyőmérettel
Anyag: kockás poliészter + fém
Egér kapcsolódás: 2.4 GHz
Szett: Laptop táska, egér, egérpad
Vízálló: igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett