Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974363711665 Márka: iPega

Wireless Gaming Controller iPega PG-P4023B touchpad PS4 (fekete) tok


Cikkszám: 4023B | EAN/Vonalkód: 6974363711665 | Márka: iPega

Wireless Gaming Controller iPega PG-P4023B touchpad PS4 (fekete) tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPega PG-P4023B vezeték nélküli kontroller / GamePad touchpad PS4.
Merülj el a játék világában a PG-4023B-vel! Az iPega kontroller 6 tengelyes giroszkóppal van felszerelve, amely garantálja a sima működést, míg a 2 rezgésgeneráló motor növeli az élményt. Személyre szabhatod a működését programozható gombok segítségével, és a beépített touchpad még nagyobb kényelmet biztosít. Nézd meg, mi mással tud még meglepni!


A nagyobb elmerülésért
Érezd magad kedvenc játékod hősének! A kontroller 2 motorral van felszerelve, amelyek gyenge rezgésekkel reagálnak a játék eseményeire, így növelve az elmerülést. Emellett a 6 tengelyes giroszkóp pontosabb irányérzékelést biztosít és garantálja a precizitást. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén kikerüld a lövedékeket és simán vedd a kanyarokat.


Beépített touchpad
A még nagyobb felhasználói élmény érdekében a PG-4023B egy touchpaddal van felszerelve, amely remekül használható lövöldözős játékokhoz. Ennek eredményeként élvezheted a nagyobb precizitást és simaságot a játék során.


Személyre szabhatod a működését
Ez még nem minden, amiért érdemes a PG-4023B mellett dönteni. A GamePad programozható L és R gombokat kínál, így személyre szabhatod a működését. Egyetlen kattintással aktiválhatod kedvenc funkciódat vagy végrehajthatod az összetett mozgás kombinációkat.


További előnyök
A kontroller színes LED háttérvilágítással van felszerelve, amely játékos hangulatot kölcsönöz a PG-4023B-nek. Ezen kívül az akkumulátor kijelzője jelzi a töltöttségi szintet, és a 3,5 mm-es port lehetővé teszi a fejhallgató csatlakoztatását a gamepadhoz. Emellett a termék beépített hangszóróval rendelkezik.

Gyártó: iPega
Modell: PG-4023B
Szín: fekete
Kapcsolat: Bluetooth
Bluetooth verzió: 5.0
Bluetooth hatótáv: 8 m
Akkumulátor kapacitása: 600 mAh
Üzemeltetési áram:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett