Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6948052901613 Márka: PXN

PXN-V10 V2 Játék Kormány (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)


Cikkszám: PXN-V10 V2 | EAN/Vonalkód: 6948052901613 | Márka: PXN

PXN-V10 V2 Játék Kormány (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

133000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PXN-V10 V2 Játék Kormány (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)
Érezd magad egy valódi versenypályán és élvezd az izgalmat. A PXN-V10 V2 játék kormány garantálja az elmélyült, valósághű élményt, lehetőséget adva 2 forgási tartomány közötti választásra – 270° és 900°. A készlet tartalmaz 3 pedált és egy sebességváltót, amely kényelmesen használható váltókarral rendelkezik. A készülék széleskörű kompatibilitással áll ki és nagyon könnyen kezelhető. Magas minőségű, továbbfejlesztett anyagokat használtak a gyártásához. A kormány vörös cérnával van varrva, amely tovább növeli a vizuális vonzerejét.

Széleskörű kompatibilitás
Mondj búcsút a korlátoknak. A PXN-V10 V2 kormány kompatibilis számos PC-vel és játékkonzollal, mint például az Xbox Series X / S, Xbox One (első generáció) és a PlayStation 4. Emellett a készülék tökéletesen alkalmas olyan játékokhoz, mint a Forza Horizon 5, Dirt Rally 2.0 vagy az Euro Truck Simulator.

Valósághű élmény
Valaha elgondolkodtál azon, milyen lehet raliversenyzőnek lenni? A PXN-V10 V2 kormánnyal úgy fogod érezni, mintha tényleg versenyautót vezetnél! A készülék dupla motorral van felszerelve, és támogatja a Force Feedback technológiát, amely lehetővé teszi, hogy teljesítménye jobban alkalmazkodjon a képernyőn történtekhez. Mélyedj el a játékban és adja át magát a felejthetetlen érzelmeknek!

Több lehetőség az alkalmazással
Most még jobban a saját elvárásaidhoz és szokásaidhoz igazíthatod a kormány működését. Csak telepítsd a PXN Wheel dedikált alkalmazást! Ezzel például állíthatod a készülék paramétereit, importálhatod a beállításokat, és létrehozhatod a saját konfigurációidat, optimalizálva azokat a speciális játékokra. Csak néhány kattintás a telefonodon!

2 forgási tartomány közül választható
A kormány lehetőséget ad 2 forgási tartomány közötti választásra – 270° és 900°. Az első tökéletes a versenyjátékokhoz – megadja a kívánt sebességet és dinamikát. A második valósághűbb élményt garantál. Lehetővé teszi a kormány 2,5 fordulatát, hasonlóan egy valódi autóhoz. Tökéletes szimulátorok játékához. Most már könnyen megküzdhetsz még a legélesebb kanyarokkal is! A beállítások megváltoztatásához csak használj egy speciális kapcsolót.

Átgondolt tervezés
A készlet tartalmaz 2 erős kapcsot, amelyekkel stabilan rögzítheted a kormányt egy asztalhoz vagy íróasztalhoz. Ne aggódj, hogy elmozdul! Ezenkívül a dupla lapátkapcsolók révén a készülék a Formula 1 járműveiből ismert megoldásokat utánozza. Így még több örömet szerezhetsz a játékból! Van egy egyszerű lehetőség a kormány leszerelésére is. Két funkcionális gomb is rendelkezésre áll. Emellett a termék magas minőségű anyagokból készült és vörös cérnával van varrva, amely érdekes atmoszférát teremt.

3 pedál és sebességváltó tartozik hozzá
A PXN-V10 V2-vel úgy fogod érezni, mintha egy valódi autó volánja mögött ülnél. A készlet tartalmaz 3 pedált, amelyek nagy érzékenységgel és reakcióképességgel rendelkeznek, lehetővé téve a fékezés vagy gyorsítás valósághű élményét. Ezen kívül egy kényelmesen használható sebességváltót is kapsz 6 sebességgel és visszafordító fokozattal. Mindez még nagyobb elmerülést nyújt! Van még lehetőség a pedál beállításainak módosítására is – könnyen hozzáigazíthatod őket a saját szokásaidhoz.

A készlet tartalma:
- Kormány
- Panel 3 pedállal
- Sebességváltó (6 + 1)
- Rögzítőkészlet
- Tápegység
- Kábelezés
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: PXN

Modell: PXN-V10 V2

Kapcsolat: Kábelezett (USB)

Kormány forgási tartomány: 270° / 900°

Működési feszültség:
Motor: DC 24 V; USB: 5 V

Méretek:
Kormány: kb. 270 x 280 x 249 mm;
Pedálpanel: kb. 410 x 340 x 220 mm;
Sebességváltó: kb. 180 x 105 x 200 mm

Súly:
Kormány: kb. 2.94 kg;
Pedálpanel: kb. 3.18 kg;
Sebességváltó: kb. 577 g

Kompatibilitás:
Windows 7 / 8 / 10 / 11 operációs rendszerű számítógépek, PlayStation 4, Xbox One (első generáció), Xbox Series X / S

Egyéb:
Dedikált alkalmazás, sebességváltó 6 sebességgel és visszafordító fokozattal

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett