Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974363711627 Márka: iPega

Wireless Gaming Controller iPega PG-9023s okostelefon tartóval


Cikkszám: PG-9023 s | EAN/Vonalkód: 6974363711627 | Márka: iPega

Wireless Gaming Controller iPega PG-9023s okostelefon tartóval


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az iPEGA PG-9023S gaming kontrollerrel kényelmesen játszhatja kedvenc játékait tabletjén vagy okostelefonján. A hosszú teleszkópos kar lehetővé teszi a különböző eszközök tökéletes elhelyezését. A Bluetooth 4.0 kapcsolat biztosítja a stabil és megbízható átvitelt, míg a multimédia gombok gyors hozzáférést biztosítanak számos hasznos funkcióhoz. A készülék széles kompatibilitással rendelkezik, és egyetlen töltéssel akár 15 óra üzemidőt biztosít.

Hosszú teleszkópos kar
Igazítsa a kontrollert az igényeihez. A beépített teleszkópos kar akár 28 cm-t is kiterjedhet, így nemcsak különböző okostelefonok, hanem tabletek is elhelyezhetők rajta. Kényelmesen játszhat az Ön által választott eszközön, és új rekordokat dönthet!

Gyakorlatias multimédia gombok
Gyakran hallgat zenét játék közben? A PG-9023S kontroller tökéletes az Ön számára! A készülék számos funkciógombbal van ellátva, amelyekkel gyorsan és kényelmesen megállíthatja vagy folytathatja a lejátszást, váltogathatja a számokat és állíthatja a hangerőt.

Megalapozott vezeték nélküli kapcsolat
Mondjon búcsút a csatlakozási problémáknak. A Bluetooth 4.0 gyors, stabil és késésmentes jelátvitelt biztosít, így a legdinamikusabb játékok közben sem kell megszakításoktól tartania. A kontroller használatához nem szükséges alkalmazásokat letöltenie. Egyszerűen csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül, és kezdje meg a következő párbajt!

Gamerek számára tervezve
A kontroller gombjai könnyen elérhető helyeken találhatók és azonnali visszajelzést biztosítanak. A készülék joystickjai 360°-ban forgathatók, és kivételes precizitást garantálnak - most könnyedén nyomon követheti ellenfelét a játékban és pontos lövést küldhet felé. Közben kellemesen érinthetők és csúszásmentesek, még több kényelmet nyújtva a játékban.

Fejlesztett dizájn
Az iPEGA márkájú kontroller fejlesztett ergonomikus kialakítással rendelkezik. Tökéletesen illeszkedik a kézbe és igazán jól néz ki. Ráadásul a telefon vagy tablet tartója gondoskodik az eszközök megfelelő stabilitásáról és védi őket a kieséstől.

Hosszú működési idő
Szabaduljon meg a kábelektől és élvezze a szinte korlátlan szabadságot. Az iPEGA vezeték nélküli kontroller tartós akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen töltéssel akár 15 órán át működik. Készenléti módban akár 40 napig is kitart! A készülék teljes feltöltése mindössze körülbelül 3 órát vesz igénybe.

Széleskörű kompatibilitás
Felejtse el a kompatibilitási problémákat. A PG-9023S kontroller tökéletesen működik a legtöbb népszerű okostelefonnal és tablettel. Támogatja mind az Android, mind az iOS (csak 11.0 - 13.3.1 verziók) rendszereket. Emellett számos játékkal kompatibilis, így kényelmesen játszhat kedvenc címekkel akadályok nélkül.

Gyártó: Ipega
Modell: PG-9156
Szín: Fekete
Csatlakozás: Vezetékes/vezeték nélküli
Bluetooth verzió: 5.0
Bluetooth hatótávolság: -
Kezelőkar meghosszabbítási tartomány: -
Akkumulátor kapacitás: 400
Működési intenzitás: -
Működési feszültség: -
Bemeneti feszültség: -
Bemeneti áramerősség: -
Üzemidő egyetlen töltéssel: kb. 15 óra
Töltési idő: kb. 2.5 óra
Készenléti idő: -
Töltőport: Micro
Programozható gombok száma: nincs
Érintőpad: Nem
Rezgetés: Nem
Beépített hangszóró: Nem
3.5mm jack audio bemenet: Nem
Kompatibilitás: Nintendo Switch (vezetékes), Android HID, Android 6.0v V3, Windows 7/8/10, Nintendo Switch (vezetékes), PS3 (vezetékes)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett