Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923185649748 Márka: VIOMI

Viomi Cyber Pro vezeték nélküli rúdporszívó


Cikkszám: VXXD05 | EAN/Vonalkód: 6923185649748 | Márka: VIOMI

Viomi Cyber Pro vezeték nélküli rúdporszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

108100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tedd egyszerűbbé a takarítást és tartsd tisztán otthonod padlóit a Viomi Cyber Pro porszívóval, amely nem csak porszívózni, hanem nedvesen felmosni is képes a kiválasztott felületeket – még a legmakacsabb foltokkal is könnyedén megbirkózik. Akár 12,5kPa szívóerővel rendelkezik, és körülbelül 40 percig üzemel. Az eszköz automatikus kefehenger tisztító funkcióval is bír. A porszívó kezelése beépített LED kijelzővel, dedikált alkalmazással és hangutasításokkal is könnyebb.

Társad a szennyeződések elleni harcban

Mostantól rövid idő alatt kiirthatod a legmakacsabb szennyeződéseket is. A porszívó erőteljes motorral van felszerelve, és szívóereje eléri a 12,5kPa-t. Ennek köszönhetően azonnal eltávolítja a port, morzsákat, hajat, szőrt és egyéb hulladékot. Semmi sem bújhat el előle! Ráadásul a speciálisan tervezett kefe lehetővé teszi a falak mentén és a sarkokban való alapos takarítást. A nehezen elérhető helyek is ragyogni fognak a tisztaságtól!

Foltokkal is elbánik

Tudd meg, hogy a padló takarítása egyáltalán nem igényelhet nagy erőfeszítést. A Viomi Cyber Pro speciális permetezővel van felszerelve, így ellenőrizheted a felhasználandó víz mennyiségét. Ne félj a foltoktól! Az eszköz további előnye egy speciális kaparó, amely eltávolítja a koszos vizet a kefehengerből a tisztítás során. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a szennyeződés visszakerül a frissen felmosott padlóra!

Automatikusan tisztítja magát

Már nem kell összekoszolnod a kezed és időt vesztegetned a porszívó kefehengerének tisztításával. A Cyber Pro elvégzi helyetted! Csak helyezd az eszközt a mellékelt állomásba, majd nyomd meg a megfelelő gombot. Amikor ezt megteszed, a henger automatikusan megtisztul és megszárad. Felejtsd el a szennyeződést és a rossz szagokat!

Még kényelmesebb üzemeltetés

A porszívó könnyen olvasható LED kijelzővel rendelkezik, amely kényelmes hozzáférést biztosít az információkhoz. Többek között értesít, amikor a tartályt újra kell tölteni, valamint amikor az akkumulátor alacsony. Egy dedikált alkalmazás is elérhető. A Cyber Pro hasznos hangüzeneteket is kínál. A készülék 3 üzemmódjából (okos, sterilizálás, vízszívás) is választhatsz.

Okos működés

Élvezd az eszköz hatékony és eredményes működését. A porszívó fejlett érzékelővel van felszerelve, amely automatikusan érzékeli a felületek típusát és szennyezettségi fokát, majd intelligensen szabályozza a szívóerőt és a víz mennyiségét. Ennek eredményeként a Cyber Pro alacsonyabb energiafogyasztást biztosít és hosszabb üzemidőt ér el. Csökkenti a víztartály feltöltésének gyakoriságát is.

Hosszú üzemidő

Nincsenek többé kényszerű szünetek a takarítás során az akkumulátor töltése miatt. A Cyber Pro modell 4,000mAh akkumulátorral van felszerelve, amely akár 40 perc üzemidőt is biztosít. Ez elegendő idő, hogy körülbelül 200m2 felületet porszívózz! Így az eszköz tökéletesen megfelel mind kis, mind nagyobb lakások számára.

Nagyobb víztartályok

Biztos lehetsz benne, hogy padlóid mindig tiszta vízzel kerülnek takarításra. A porszívó 2 tartállyal van felszerelve – mindegyik kapacitása 740ml. Az egyik tiszta vízre, a másik koszos vízre szolgál. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a szennyeződés miatt, hogy a padlóra kerülne! Ráadásul a tartályok nagy kapacitása elkerüli a gyakori újratöltést. A Cyber Pro speciális érzékelőkkel is rendelkezik, amelyek emlékeztetnek, amikor itt az idő a víz cseréjére.

Mondj búcsút a káros baktériumoknak

Hozz létre tiszta és egészséges környezetet otthonodban. A porszívó sterilizációs módot kínál, így elektrolizált vízzel moshatod fel a padlót. Ezzel megszabadulsz a lakásban jelen lévő baktériumoktól. Van kutyád, macskád, nyulad vagy más állatod? Vagy a gyermeked gyakran játszik a padlón? A Cyber Pro porszívóval eltávolítod a káros kórokozókat és gondoskodsz a háztartás összes tagjának egészségéről!

A dobozban
- Porszívó
- Állomás
- Töltő
- Tisztítókefe
- Szűrő x2 (egy a porszívóba szerelve és egy tartalék)

Márka: Viomi

Név: Cyber Pro

Modell: VXXD05

Szín: Fekete

Motor sebesség: 64,000rpm

Szívóerő: 12.5kPa

Névleges teljesítmény: 250W

Akkumulátor kapacitása: 4000mAh

Üzemidő: Kb. 40 perc

Töltési idő: Kb. 5 óra

Zajszint: Kb. 78dB

Optimális munkaterület: Akár 200m2

Tiszta víztartály kapacitása: 0.74l

Piszkos víztartály kapacitása: 0.74l

Méretek: 1197 x 272 x 256mm

Súly: 4.7kg

Egyéb: Automatikus tisztítás, helyi vízpermet, szegélytisztítás, szárítás, automatikus szívószabályozás, elektrolizált víz

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett