Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955578044069 Márka: Deerma

Deerma DX700 PRO porszívó


Cikkszám: DX700 Pro | EAN/Vonalkód: 6955578044069 | Márka: Deerma

Deerma DX700 PRO porszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Deerma DX700 PRO álló porszívó.
Tarts minden zugot és rést tisztán. A Deerma DX700 PRO álló porszívót lenyűgöző, 16 kPa szívóerő jellemzi, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A továbbfejlesztett kialakítású kefe könnyedén kezeli még a makacs szennyeződéseket is, és a mellékelt cserélhető fejekkel könnyen tisztíthatók a nehezen elérhető területek. A készülék háromszoros szűrőrendszerrel is fel van szerelve. De a lehetőségek itt nem érnek véget - a DX700 PRO modellt álló és kézi porszívóként is használhatja.

Pillanatok alatt elbánik a szennyeződésekkel
A porszívó hatékony működéséért egy nagy teljesítményű, 650 wattos motor felel. Ennek köszönhetően a készülék akár 16 kPa szívóerőt is biztosít - pillanatok alatt eltünteti a port, morzsákat és még a hajszálakat is. Így ideális választás lesz háziállattartóknak és másoknak is!

Speciálisan tervezett kefe
A porszívó egy továbbfejlesztett kefével van felszerelve, amely tökéletes mind a kemény padlókhoz, mind a szőnyegekhez. 7500 fordulat/perc sebességgel és átgondolt kialakítással gyorsan és alaposan eltávolítja a szennyeződéseket szinte bármilyen felületről. Most könnyen tisztán tarthatja az egész otthonát!

További kefék mellékelve
A szabványos padlókefe mellett két további fúvókát is talál a készletben, amelyek segítenek a nehezen elérhető sarkok tisztításában. A réstisztító fúvóka hasznos lesz a szűk helyek porszívózásához. Segítségével könnyedén megtisztíthatja például a kanapék vagy fotelek mélyedéseit! A háromszög alakú kefe pedig lehetővé teszi a különböző felületek gyors megtisztítását - bútorokat is alaposan kiporszívózhat anélkül, hogy károsítaná azokat.

Sokféle alkalmazásra alkalmas
A DX700 PRO álló és kézi porszívóként is működhet, így sikeresen használhatja padlók, bútorok, függönyök és mások tisztítására. Megtapasztalhatja, hogy csak egy készülékre van szüksége, hogy alaposan megtisztítsa az egész otthonát! Ráadásul a termék csak körülbelül 2,45 kg-ot nyom - emelése vagy szállítása nem okoz majd problémát.

Háromszoros szűrőrendszer
Felejtsd el a másodlagos szennyeződést és a kellemetlen szagot porszívózás közben. A DX700 PRO háromszoros szűrőrendszert kínál, amely hatékonyan fogja fel a port és más finom részecskéket. Ez biztosítja, hogy a kifújt levegő tiszta és egészséges legyen.

Minden részletében kifinomult
A porszívó tartós ABS műanyagból készült, ami nagyon tartóssá és könnyen tisztíthatóvá teszi. Könnyen tökéletes állapotban tarthatja! Kényelmes működését egy gomb biztosítja, mely könnyen elérhető helyen van. Ezen kívül a padlókefe kiváló minőségű kerekekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a készülék sima manőverezését, miközben nem karcolják a padlót. A porszívó tárolása sem okoz gondot - csak használja a fali konzolt.

A csomag tartalma:
- Porszívó
- Csatlakozó modul
- Padlókefe
- Háromszög alakú kefe
- Réstisztító kefe
- Fali konzol
- Kábeltartó
- Jótállási kártya
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Deerma
Modell: DX700 PRO
Szívóerő: Akár 16 kPa
Teljesítmény: Akár 650 watt
Névleges feszültség/frekvencia: 220-240 V, 50-60 Hz
Zajszint: 85 dB(A)
Porkapacitás: 0,8 l
Súly: Körülbelül 2,45 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett