Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970078072459 Márka: Kica

Vibrációs pisztolymasszírozó KiCA Mini C (fehér)


Cikkszám: KiCA Mini C (white) | EAN/Vonalkód: 6970078072459 | Márka: Kica

Vibrációs pisztolymasszírozó KiCA Mini C (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vibrációs masszírozó KiCA Mini C izmokhoz (fehér)

Mondjon búcsút a tartós fájdalomnak, és élje át az álmodott lazítást. A KiCA Mini C vibrációs masszírozó akár 3000 fordulat/perc sebességgel hatol mély izomrétegekbe. A 3 további fej lehetővé teszi a test különböző részeinek hatékony masszírozását, és az intenzitás szintjének beállítási lehetősége megkönnyíti a készülék teljesítményének személyre szabását. További előnye mindössze 213 g súlya, mely lehetővé teszi, hogy hosszan tartó masszázsokat végezzen kényelmetlenség nélkül. Ráadásul egyetlen töltéssel akár 7 órán át működhet.

Nyugtató masszázs
A KiCA masszírozó akár 7 mm-es mozgástartománnyal és 6Kgf nyomóerővel intenzív és kielégítő masszázst biztosít. A maximális 3000 fordulat/perc sebességgel hatékonyan eléri a mély szövetrétegeket, enyhítve a fájdalmat és felgyorsítva az izomregenerációt. A készülék egy fizioterápiás módot is támogat, amelyben 2 sebesség között vált - 2000 fordulat/perc és 3000 fordulat/perc, így sokféle helyzetre alkalmazható. A Mini C modell megbízható azok számára, akik javítani szeretnék közérzetüket és enyhíteni a napi feszültséget.

Kényelmes LED jelzőfények
A készülék LED jelzőfényekkel van felszerelve, amelyek valós idejű információt nyújtanak a kiválasztott masszázssebességről. A kék fény azt jelzi, hogy a Mini C 2000 fordulat/perc sebességgel működik (Izomébresztés). A zöld szín a 2400 fordulat/perc sebességet (Relaxáció) jelzi, míg a piros szín a 3000 fordulat/perc sebességet (Mély masszázs) mutatja. Az utolsó jelző - sárga - azt jelzi, hogy a Fizioterápiás mód van kiválasztva, amelyben a masszírozó automatikusan változtatja a sebességet, biztosítva a keringési masszázst.

Többfunkciós fejek mellékelve
A csomag egy matt fém fejet és 3 szilikon fejet tartalmaz, így a KiCA masszírozó minden izomcsoportról gondoskodik. Ez a sokoldalú készülék kielégíti mind a profi sportolók, mind a hosszú munkanap után pihenésre vágyók igényeit.

Könnyű, kompakt kialakítás
A masszírozó súlya kevesebb, mint 213 g, mérete pedig kisebb, mint egy okostelefoné, így hosszabb ideig masszírozhat anélkül, hogy megerőltetné a csuklóját. A kompakt kialakítás lehetővé teszi a kényelmes szállítást is - ennek eredményeként a Mini C tökéletes utazótárs, amely bárhol azonnal enyhíti az izomfeszültséget.

Megszakítás nélküli masszázs
A hatékony 1300 mAh akkumulátornak köszönhetően a KiCA Mini C masszírozó folyamatosan akár 7 órán át is működhet (ha a sebesség nem haladja meg a 2000 fordulat/percet, és a lapos fejet használja). Ha magasabb masszázssebességeket választ, a készüléket akár 4,5 óráig is használhatja töltés nélkül. A mellékelt USB-C kábel lehetővé teszi, hogy kb. 2 óra alatt feltöltse, a LED jelzőfények pedig tájékoztatást nyújtanak az akkumulátor állapotáról.

Biztonságos használat
A hosszú masszázs okozta izomsérülések megelőzése érdekében a KiCA Mini C masszírozó több mint 10 perc folyamatos masszázs után automatikusan szünetelteti működését, hallható jelzéssel. Ha 5 másodpercen belül nem indítják újra, automatikusan kikapcsol.

Csomag tartalma:
- KiCA Mini C Masszírozó lapos fejjel
- Szilikon gömb fej
- Szilikon kúpos fej
- Szilikon U-alakú fej
- USB-C töltőkábel
- Tároló táska
- Használati útmutató

Gyártó: KiCA

Modell: Mini C

Mozgástartomány: 7 mm

Nyomóerő: 6 Kgf

Akkumulátor: 7.4 V, 1300 mAh, 9.62 Wh

Üzemidő: akár 7 óra (a masszázs intenzitásától és a használt fejtől függően változhat)

Töltési idő: kb. 2 óra

Működési feszültségtartomány: 7.1V-8.4V

Működési hőmérséklet: 0°C és 40°C között

Súly: kb. 213 g

Méret: 88.2 x 35 x 128 mm

Szín: Fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett