Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408483 Márka: QCY

Vezeték nélküli fülhallgató TWS QCY T13x (fekete)


Cikkszám: T13x black | EAN/Vonalkód: 6957141408483 | Márka: QCY

Vezeték nélküli fülhallgató TWS QCY T13x (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kapcsold be kedvenc zenéd és indulj el a zenei utazásra a QCY T13x-szel most! A FÜLHALLGATÓ 7,2 mm-es dinamikus meghajtókkal rendelkezik, amelyek mély, erős basszust, tiszta magas hangokat és hihetetlen részletgazdagságot biztosítanak. A szélzaj-csökkentő mikrofonoknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy beszélgetéseid rendkívül tiszták lesznek még nehéz körülmények között is. Az ergonomikus kialakítás maximális kényelmet biztosít, a dedikált QCY alkalmazás pedig teljes irányítást biztosít a beállítások felett.

Hagyd, hogy lenyűgözzön a hangminőség
Fedezd fel kedvenc zenéid új részleteit, és merülj el a hang mélységében! A T13x dinamikus 7,2 mm-es meghajtókkal rendelkezik, amelyek a legmagasabb minőségű hangot biztosítják. Ennek eredményeként gazdag, basszussal teli hangzást és kristálytiszta magas hangokat élvezhetsz, amelyek egészen új módon repítenek a zene világába.

Telefonálásra tervezve
Most már szabadon telefonálhatsz akár az utcán szeles időjárásban, vagy biciklizés közben is! A FÜLHALLGATÓ négyes mikrofonokkal rendelkezik, amelyek fejlett szélzaj-csökkentéssel vannak ellátva, így hangod mindig kivételesen tiszta és éles lesz, függetlenül a körülményektől. Az innovatív technológia hatékonyan blokkol minden zajt és zavaró hatást, még 25 km/h sebességű szél esetén is.

Még több hallgatási idő
A QCY T13x nem hagy cserben hosszú utakon, intenzív edzéseken vagy egy telefonhívásokkal teli napon sem! A FÜLHALLGATÓ lehetővé teszi, hogy telefonhívásokat folytass 4 órán keresztül, vagy zenét hallgass akár 8 órán keresztül egyetlen feltöltéssel. Ez elég ahhoz, hogy 450 zeneszámot hallgass vagy 15 filmet nézz meg. Egy töltőtok is tartozik hozzá, amely meghosszabbítja az üzemidőt 30 órára, és csupán 10 perc töltés után további egy órán keresztül képes zenét játszani.

Gyorsabb kapcsolódás az eszközödhöz
Felejtsd el az idegesítő hangkésést! A FÜLHALLGATÓ a legújabb Bluetooth 5.3 verziót használja, ami garantálja a stabil, azonnali és megbízható jelátvitelt akár 10 méteres távolságban is. De ez még nem minden! A QCY T13x alacsony, mindössze 0,068 másodperces késleltetéssel is rendelkezik, így a hang tökéletesen szinkronban van a képpel, ami rendkívül fontos filmnézés vagy játékmenet során.

Egyetlen érintéssel
A QCY T13x fülhallgatók kezelése könnyebb, mint gondolnád! Intuitív érintőpanellel rendelkezik, ami gyors hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz. Használd őket hívások fogadására, befejezésére és elutasítására, számok váltására, hangasszisztens aktiválására és sok másra – mindezt anélkül, hogy elő kellene venned az okostelefonod!

Álomszerű kényelem
A FÜLHALLGATÓ ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a füledbe, és szilárdan helyén marad még fizikai aktivitás közben is. Egy fülhallgató mindössze 4g súlyú, így akkor sem fogod érezni a jelenlétüket, ha hosszú ideig hallgatsz zenét. A dedikált QCY alkalmazás, amely elérhető mind a Google Play áruházban, mind az App Store-ban, segít személyre szabni a FÜLHALLGATÓT. Irányítást biztosít az EQ beállítások felett, vagy ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségi szintjét is.

Tartozékok

- fülhallgatók

- töltőtok

- 3 pár cserélhető gumi szalag (1 pár a fülhallgatókhoz)

- USB-C - USB-A töltőkábel

- használati útmutató



Gyártó
QCY

Modell
T13x

Szín
Fekete

Fülhallgató típus
Dockside

Meghajtók
7,2 mm

Bluetooth verzió
5.3

Bluetooth profil
HFP / A2DP / AVRCP

Hatótávolság
Akár 10 m

Töltő akkumulátor kapacitása
350 mAh

Üzemidő
Beszélgetési idő: 4h
Zene lejátszási idő: 8h
Üzemidő töltőtokkal: 30h

Töltési idő:
körülbelül 2h

Töltési interfész
USB-C

Vízállóság
IPX5

Egy fülhallgató méretei
23,6 x 17,5 x 33,7 mm

Tok méretei
54,8 x 53,4 x 29,8 mm

Kompatibilis rendszerek
iOS / Android

Alkalmazás
QCY App

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett