Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408506 Márka: QCY

Vezeték nélküli fülhallgató TWS QCY T13x (fehér)


Cikkszám: T13x white | EAN/Vonalkód: 6957141408506 | Márka: QCY

Vezeték nélküli fülhallgató TWS QCY T13x (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS QCY T13x fejhallgató (fehér)

Kapcsolja be kedvenc zenéjét, és kezdje meg zenei kalandját a QCY T13x segítségével! A FÜLHALLGATÓK 7,2 mm-es dinamikus meghajtókkal rendelkeznek, amelyek mély, erőteljes basszust, tiszta magas hangokat és hihetetlen részletgazdagságot biztosítanak. A szélzaj-csökkentéssel rendelkező mikrofonokkal biztos lehet benne, hogy beszélgetései kivételesen tiszták lesznek még nehéz körülmények között is. Az ergonomikus kialakítás maximális kényelmet biztosít, a dedikált QCY alkalmazás pedig teljes irányítást ad a beállítások felett.

Engedje, hogy lenyűgözze a hangminőség
Fedezzen fel új részleteket kedvenc zenéiben, és merüljön el a hang mélységében! A T13x 7,2 mm-es dinamikus meghajtókat tartalmaz, amelyek a legmagasabb minőségű hangzást nyújtják. Ennek eredményeként gazdag, basszussal teli hangzást és kristálytiszta magas hangokat élvezhet, amelyek teljesen új módon szállítják a zene világába.

Beszélgetésekhez készült
Mostantól szabadon telefonálhat az utcán szeles időben vagy biciklizés közben is! A FÜLHALLGATÓK négy mikrofonja fejlett szélzaj-csökkentéssel rendelkezik, így hangja mindig kivételesen tiszta és éles lesz, függetlenül a körülményektől. Az innovatív technológia hatékonyan blokkol minden zajt és interferenciát, még 25 km/h szélsebességig is.

Még több hallgatási idő
A QCY T13x nem hagy cserben hosszú utak során, intenzív edzéseken vagy telefonhívásokkal teli napokon! A FÜLHALLGATÓK egyetlen töltéssel 4 órányi telefonhívást vagy akár 8 órányi zenehallgatást tesznek lehetővé. Ez elegendő idő 450 dal meghallgatásához vagy 15 film megtekintéséhez. Egy töltőtok is mellékelve van, amely meghosszabbítja azok működési idejét 30 órára, és további egy órányi zenehallgatást biztosít mindössze 10 perc töltés után.

Gyorsabb kapcsolat az eszközzel
Felejtse el az idegesítő hangkésést! A FÜLHALLGATÓK a legújabb Bluetooth 5.3 verziót használják, amely stabil, azonnali és megbízható jelátvitelt garantál 10 méteres távolságig. Ez azonban nem minden! A QCY T13x alacsony, mindössze 0,068 másodperces késleltetést kínál, így a hang tökéletesen szinkronban van a képpel, amely rendkívül fontos filmnézés vagy játék közben.

Csak egy érintés
A QCY T13x fejhallgatók kezelése könnyebb, mint gondolná! Intuitív érintőpanellel rendelkeznek, amely gyors hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz. Használja őket hívások fogadására, befejezésére és elutasítására, dalok cseréjére, a hangsegéd aktiválására és még sok másra - mindezt anélkül, hogy el kellene érnie az okostelefonját!

Álomszerű kényelem
A FÜLHALLGATÓK ergonomikus kialakítása tökéletesen illeszkedik a fülébe, szilárdan helyben marad még fizikai aktivitás közben is. Az egyik fülhallgató mindössze 4g-ot nyom, így hosszú ideig tartó zenehallgatás közben sem fogja érezni a jelenlétét. A dedikált QCY alkalmazás, amely elérhető mind a Google Play áruházban, mind az App Store-ban, segít személyre szabni FÜLHALLGATÓIT. Lehetőséget biztosít az EQ-beállítások kezelésére vagy az akkumulátor töltöttségi állapotának ellenőrzésére.

Tartozékok:

- fülhallgatók

- töltőtok

- 3 pár cserélhető gumi (1 pár a fülhallgatón)

- USB-C to USB-A töltőkábel

- használati útmutató

Gyártó: QCY

Modell: T13x

Szín: Fehér

Fülhallgató típusa: Fülbe helyezhető

Meghajtók: 7,2 mm

Bluetooth verzió: 5.3

Bluetooth profil: HFP / A2DP / AVRCP

Hatótávolság: Akár 10 m

Akkumulátor kapacitása: 350 mAh

Üzemidő: Beszélgetési idő: 4 óra
Zenelejátszási idő: 8 óra
Üzemidő a töltőtáskával: 30 óra

Töltési idő: Kb. 2 óra

Töltő interfész: USB-C

Vízálló: IPX5

Egy fülhallgató méretei: 23,6 x 17,5 x 33,7 mm

Tok méretei: 54,8 x 53,4 x 29,8 mm

Kompatibilis rendszerek: iOS / Android

Alkalmazás: QCY App

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett