Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168439681 Márka: NewBee

Vezeték nélküli fülhallgató mikrofonnal New Bee B41 (fekete)


Cikkszám: B41 Black | EAN/Vonalkód: 5906168439681 | Márka: NewBee

Vezeték nélküli fülhallgató mikrofonnal New Bee B41 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vezeték nélküli fülhallgató mikrofonnal New Bee B41 (fekete).
A New Bee B41 Bluetooth fülhallgató lehetővé teszi, hogy biztonságosan beszélgethessen vezetés közben. Így az útra koncentrálhat, miközben kapcsolatban marad másokkal. Magas hangminőséget és hosszú üzemidőt kínál egyetlen töltéssel. A Bluetooth 5.0 technológiának, a zajcsökkentésnek és a két eszközzel való egyidejű csatlakoztatás lehetőségének köszönhetően a headset jól működik mind a munkahelyen, mind a mindennapi használat során. Ezen kívül az ergonómikus kialakítás kényelmes viseletet biztosít órákon keresztül.

Zajcsökkentés és kiváló hangminőség
A CVC8.0 technológiának köszönhetően a fülhallgató hatékonyan csökkenti a környezeti zajokat, ami biztosítja a tiszta és éles hangzást a hívások során. Legyen szó irodáról, szabadtérről vagy vezetésről, a hívó fél tisztán és érthetően fog hallani.

Akár 24 óra beszélgetési idő
A tartós akkumulátorral felszerelt New Bee fülhallgató akár 24 óra beszélgetési időt vagy 20 óra zenehallgatást biztosít egyetlen töltéssel. Ráadásul készenléti módban akár 60 napig is működőképes marad. A teljes töltés mindössze 2 óra, így gyorsan újra használatához kész állapotba hozható.

Stabil kapcsolat Bluetooth 5.0-val
A fülhallgató támogatja a fejlett QCC Bluetooth 5.0 chipet, amely stabil és gyors kapcsolatot biztosít akár 10 méteres távolságig. Ez lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon anélkül, hogy a jel elveszne. Ezenkívül az eszköz lehetővé teszi 2 eszközzel való egyidejű párosítást és kényelmes váltást közöttük.

Ergonomikus kialakítás
A New Bee gondoskodott arról, hogy a fülhallgató még hosszabb viselet esetén is kényelmes legyen. Speciális fülkampók és cserélhető fülpárnák biztosítják a tökéletes illeszkedést minden fülhöz. A fülhallgató könnyű és stabil, így nem kell aggódnia, hogy kiesik használat közben.

Univerzális kompatibilitás
A New Bee Bluetooth fülhallgató kompatibilis a legtöbb Bluetooth-kompatibilis eszközzel, beleértve a laptopokat, számítógépeket, táblagépeket, okostelefonokat (iOS és Android) és akár a PS4 konzolokat is. Ezért ideális kiegészítő telefonhívásokhoz, játékhoz és videókonferenciákhoz egyaránt.

Tartozékok
- Vezeték nélküli fülhallgató mikrofonnal
- USB-A - USB-C töltőkábel
- Fülkampók x2
- Cserélhető sapkák x2
- Használati útmutató

Gyártó: New Bee
Modell: B41
Szín: fekete
Bluetooth verzió: 5.0
Bluetooth profilok: HFP, A2DP, AVRCP
Beszélgetési idő: kb. 24 óra
Készenléti idő: kb. 60 nap
Töltési idő: 2-3 óra
Zenelejátszási idő: 20 óra
Bluetooth hatótáv: 10 m
Üzemi hőmérséklet: -10°C ~ 60°C
Egyéb jellemzők: Zeneszámok átugrása, 2 eszköz egyidejű párosítása, akkumulátor szint kijelzése iOS és Android eszközökön

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett