Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213619945 Márka: Soundpeats

Vezeték nélküli fejhallgatók Soundpeats A8 (fekete)


Cikkszám: A8 black | EAN/Vonalkód: 6941213619945 | Márka: Soundpeats

Vezeték nélküli fejhallgatók Soundpeats A8 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vezeték nélküli fejhallgatók Soundpeats A8 (fekete)

Kapcsolj ki a zajból és élvezd a zenét. A Soundpeats A8 fejhallgatók ANC zajcsökkentő technológiával rendelkeznek, és a 40mm-es hangszóróknak köszönhetően kiváló hangminőséget biztosítanak. Kiemelkednek továbbá ergonomikus kialakításukkal és akár 70 órás akkumulátor-élettartamukkal egyetlen töltéssel. De ez még nem minden – a Bluetooth 5.3 megbízható vezeték nélküli kapcsolatot és alacsony késleltetést biztosít.

Felejtsd el a zajokat
Mondj búcsút a zavaró zajnak, és koncentrálj a kedvenc dalaidra vagy podcastjeidre. Az A8 fejhallgatók támogatják az ANC zajcsökkentő technológiát – amely 60 Hz-től 800 Hz-ig terjedő frekvenciatartományban működik, és hatékonyan szűri ki a nem kívánt hangokat akár -43 dB-ig. Legyen szó beszélgetésekről, utcai zajokról vagy szélről – semmi se zavarjon meg!

Kiváló hangminőség
Kedvenc dalaid még sosem szóltak jobban. Az A8 fejhallgatók 40mm-es hangszórókkal vannak felszerelve, titán PET membránokkal, amelyek lenyűgöző, nagyfelbontású hangot biztosítanak. Kellemes magas hangok, tiszta középtónusok és erőteljes, mély basszus – a Soundpeats segítségével a zene még élvezetesebbé válik!

Kivételes kényelem
Hallgasd a zenét olyan hosszú ideig, ameddig csak szeretnéd, anélkül, hogy fájdalmat vagy fáradtságot éreznél. A Soundpeats A8 fejhallgatók mindössze 264g súlyúak, és puha, lélegző fülpárnáik fehérje utánzatú bőrből és memóriahabból készültek – biztosítva a szoros illeszkedést nyomásgyakorlás nélkül. Állítható fejpánt is rendelkezésre áll – könnyedén állítsd be, hogy illeszkedjen a fejedhez!

Akár 70 óra zene
Szeretnéd munka közben hallgatni a zenét? Vagy esetleg többnapos utazást tervezel? A Soundpeats segítségével a kedvenc dalaid veled lesznek, ameddig csak szükséged van rájuk! Az A8 fejhallgatók akár 70 óra lejátszási időt biztosítanak – ne aggódj amiatt, hogy túl gyorsan lemerülnek. Gyors töltés is van – mindössze 10 perc alatt körülbelül 12 órányi zenei élvezetet biztosít. Felejtsd el a hosszú várakozást!

Megbízható vezeték nélküli kapcsolat
A fejhallgatók támogatják a Bluetooth 5.3-at, amely rendkívül gyors és stabil vezeték nélküli átvitelt biztosít – ne aggódj az interferencia miatt. Egyszerre két eszközzel is párosíthatod őket, például egy okostelefonnal és egy laptoppal. Van egy speciális Játék mód is, ahol a késleltetés mindössze 65 ms. Ez a tökéletes lehetőség a játékosok számára – a kép és a hang kiváló szinkronizálása megakadályozza, hogy ellenfeleid meglepjenek, és számos nagyszerű győzelemhez vezet!

A doboz tartalma:

- Fejhallgatók

- Töltőkábel (USB-A-ról USB-C-re)

- Felhasználói kézikönyv

Gyártó:
Soundpeats

Modell:
A8

Szín:
Fekete

Hangszóró:
40mm

Bluetooth verzió:
5.3

Akkumulátor élettartam:
Kb. 70 óra

Töltési port:
USB-C

ANC zajcsökkentés:
Igen

Súly:
264g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett