Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726255011 Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli fejhallgatók PowerLocus P1 (fekete és lila)


Cikkszám: pwl-p1-blackpurple | EAN/Vonalkód: 5060726255011 | Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli fejhallgatók PowerLocus P1 (fekete és lila)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus P1 vezeték nélküli fejhallgatók (fekete és lila)

Ismerkedj meg a PowerLocus P1 vezeték nélküli fejhallgatókkal - egy modern megoldással mindazok számára, akik értékelik a magas hangminőséget, a kényelmet és a funkcionalitást. A 40 mm-es meghajtók élvezetes hangzást biztosítanak, míg a Bluetooth 5.3 kapcsolat megbízható vezeték nélküli átvitelt garantál. A termék széles kompatibilitásával és ergonomikus kialakításával is kitűnik.

Két csatlakozási lehetőség

A PowerLocus P1 fejhallgatók vezetékes (3,5 mm-es audio kábelezéssel) és vezeték nélküli csatlakozást is kínálnak - köszönhetően a Bluetooth 5.3-nak, amely stabil, gyors és megbízható átvitelt biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc dalaidat pontosan úgy hallgasd, ahogy szeretnéd! Figyelemre méltó a Multi Point funkció is, amely lehetővé teszi a fejhallgató több eszközzel való párosítását.

Sok órányi zene

A fejhallgatók 15-20 órás üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel. Így annyi ideig hallgathatod a zenét, ameddig csak akarod - felejtsd el a korlátozásokat! Sőt, körülbelül 2 órát vesz igénybe a P1 teljes feltöltése, így gyorsan újra használatra készen áll. Nem kell sokáig várnod, hogy visszatérhess kedvenc dalaidhoz!

Kiváló hangminőség

A PowerLocus P1 40 milliméteres meghajtókkal van felszerelve, és széles frekvenciaátvitelt kínál 20 Hz-től 20 000 Hz-ig. Ez lehetővé teszi, hogy élvezd a mély basszust, a részletgazdag hangzást és a kiváló hangminőséget, függetlenül attól, milyen zenei műfajt hallgatsz.

A te kényelmedért

A fejhallgatót a te kényelmedre tervezték. Puha fülpárnák, állítható fejpánt és összecsukható kialakítás teszik kényelmessé a viselést és egyszerűvé a tárolást. Sőt, a P1 csak 168 grammot nyom - ne aggódj a fáradtság miatt még hosszan tartó használat esetén sem.

Beépített mikrofon

A P1 fejhallgatók nemcsak zenehallgatáshoz, hanem telefonhívásokhoz és egyéb célokra is jól jönnek. Kiváló minőségű mikrofonnal vannak felszerelve, amely tökéletesen rögzíti a hangodat és lehetővé teszi, hogy szabadon kommunikálj barátaiddal, kollégáiddal vagy családtagjaiddal.

Széles kompatibilitás

A fejhallgatók számos eszközzel kompatibilisek - zökkenőmentesen működnek laptopokkal, okostelefonokkal és különböző márkájú tabletekkel. Lehetőséget adnak arra is, hogy microSD kártyáról (2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB vagy 32 GB kapacitással) zenét játssz le. Az FM mód pedig kényelmes rádióhallgatást tesz lehetővé. A PowerLocusszal nem kell korlátoznod magad - mostantól úgy hallgatod kedvenc dalaidat, ahogy szeretnéd!

Tartozékok

- Fejhallgató
- 3,5 mm-es audio kábel
- Töltőkábel
- Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p1-blackpurple
Szín: Fekete-lila
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audio kábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: Kb. 15-20 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciaátvitel: 20 Hz - 20 000 Hz
Mikrofon: Igen
Multi Point Technológia: Igen
Lejátszás microSD kártyáról: Igen
FM rádió mód: Igen
Súly: 168 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett