Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396277313 Márka: Forcell

FORCELL F-AUDIO vezeték nélküli fejhallgatók ANC Sonic Aura fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396277313 | Márka: Forcell

FORCELL F-AUDIO vezeték nélküli fejhallgatók ANC Sonic Aura fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fejhallgató ANC-vel, amely tiszta hangzást biztosít még zajos helyeken is, mint például egy buszon, repülőtéren vagy nagyvárosban. Ideális telefonáláshoz és játék közben is. Egyetlen töltéssel akár 35 órát is kibír.

Aktív zajszűrés (ANC)
Az ANC technológia hatékony zajszűrést biztosít, lehetővé téve, hogy teljes mértékben a beszélgetésekre, zenére és podcastokra koncentrálhass. Ideális utazáshoz, zajos irodahelyzetekben való munkához vagy edzés közben.

Akár 35 óra játékidő
A 600 mAh-s akkumulátorral egyetlen töltéssel akár 35 órát is működnek. Így szinte korlátlan használatot élvezhetsz gyakori töltés szükségessége nélkül.

Magas minőségű mikrofon
A fejlett mikrofon kényelmes beszélgetéseket tesz lehetővé. Az aktív zajszűrés (ANC) és a kényelmes gomboknak köszönhetően ezek a fejhallgatók ideálisak számítógépes játékosok számára is.

Kényelmes gombok
A fejhallgató puha fülpárnákkal és kényelmes kezelő gombokkal van ellátva. Mindez maximális kényelmet biztosít, és lehetővé teszi kedvenc zenéid élvezetét akár több órán keresztül kényelmetlenség érzet nélkül.

Összecsukható design
A praktikus összecsukható kialakítás és a praktikus tok könnyű szállítást és tárolást tesz lehetővé. A fejhallgató egyszerűen és kényelmesen összecsukható, a mechanizmus pedig tartós és megbízható.

Hangasszisztens
A fejhallgató gyors hangasszisztens aktiválást is lehetővé tesz, mint például a Siri és Google Assistant, amely jelentősen javítja a felhasználói élményt.

Műszaki adatok:
Bluetooth verzió: 5.3
Játékidő: kb. 35 óra
Töltési idő: kb. 4 óra
Akkumulátor kapacitása: 600 mAh
Zajcsökkentés: 28±3 dB
Impedancia: 32 Ω±15%
Frekvencia: 20-20 000 Hz
Érzékenység: 105±3 dB
Bluetooth hatótávolság: 10 m
Beépített mikrofon

A Bluetooth 5.3 az egyik legújabb és legjobb verzió a piacon. Gyorsabb csatlakozást, jobb zajimmunitást és simább hangzást biztosít.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett