Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726254861 Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli fejhallgatók gyerekeknek PowerLocus PLED (tengerészkék és kék)


Cikkszám: pwl-pled-blue | EAN/Vonalkód: 5060726254861 | Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli fejhallgatók gyerekeknek PowerLocus PLED (tengerészkék és kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ismerd meg a PowerLocus PLED vezeték nélküli fejhallgatókat gyerekek számára, amelyek kiváló hangminőséget és kényelmet biztosítanak. A 40 milliméteres meghajtóknak köszönhetően kiváló hangminőséget nyújtanak és biztonságosak a legfiatalabb felhasználók hallása szempontjából. Emellett színes LED háttérvilágítással is rendelkeznek, amely biztosan elnyeri a kis zeneimádók tetszését.

Sokoldalú csatlakoztatás
A PowerLocus PLED fejhallgatók két csatlakozási lehetőséget kínálnak - csatlakoztathatod őket vezetékesen, egy 3.5mm-es audiokábellel, vagy párosíthatod őket vezeték nélkül a Bluetooth 5.3 technológia segítségével. Ez teljes mozgásszabadságot és kényelmet biztosít bármilyen helyzetben!

Hosszú üzemidő
A nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a PowerLocus PLED fejhallgatók lenyűgöző, 25-30 órás üzemidőt kínálnak egyetlen töltéssel. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod amiatt, hogy túl gyorsan lemerülnek és megakadályozzák gyermeked zene- vagy mesehallgatását! Ráadásul mindössze körülbelül 2 órába telik feltölteni őket - a kis felhasználóknak nem kell sokat várniuk.

Kiváló hangminőség
A fejhallgatók 40 milliméteres meghajtókkal rendelkeznek és széles frekvencia-választ kínálnak (20 Hz-től 20 kHz-ig). Ennek eredményeként gazdag részletezettségű és tiszta hangzást biztosítanak. Emellett három hangintenzitási mód is rendelkezésre áll (74 dB, 85 dB és 94 dB), így beállíthatod őket, hogy megvédd gyermeked hallását.

Kivételes kényelem
A fejhallgatókat úgy tervezték, hogy kényelmesek legyenek - puha memóriahab, hipoallergén anyagok és könnyű kialakítás (mindössze 165 g) biztosítják, hogy a gyerekek hosszabb ideig is kényelmesen viselhessék őket. Emellett az állítható fejpánt tökéletes illeszkedést garantál. A PLED modell összecsukható kialakítással is rendelkezik, amely megkönnyíti a szállítást és tárolást.

További funkciók
A PowerLocus PLED további képességei még nem érnek véget. A beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy kényelmesen folytass beszélgetéseket, és a LED háttérvilágítás egyedülálló, modern karaktert kölcsönöz a fejhallgatóknak. Emellett zenét is lejátszhatsz microSD kártyáról - így kiválaszthatod a dalokat vagy meséket, és jobban kontrolálhatod, hogy mit hallgat a gyermeked.

Tartozékok
- Fejhallgatók
- 3.5mm - 3.5mm audiokábel
- USB-A - USB-C töltőkábel
- Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-pled-blue
Szín: Tengerészkék
Csatlakozás: Vezetékes (3.5mm audiokábel) vagy vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Működési idő: Kb. 25-30 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvencia-válasz: 20 Hz - 20 kHz
Hangintenzitás: 3 elérhető mód - 74 dB / 85 dB / 94 dB
Mikrofon: Igen
Lejátszás microSD-ről: Igen
Súly: 165 g
Háttérvilágítás: LED

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett