Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520247851 Márka: Edifier

Vezeték nélküli fejhallgatók Edifier W800BT Pro, ANC (fekete)


Cikkszám: W800BT Pro black | EAN/Vonalkód: 6923520247851 | Márka: Edifier

Vezeték nélküli fejhallgatók Edifier W800BT Pro, ANC (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Edifier W800BT Pro vezeték nélküli fejhallgatók egyedülálló hangélményt nyújtanak. Hi-Res Audio tanúsítvánnyal és dinamikus 40 mm-es meghajtókkal rendelkeznek, melyek mély basszust biztosítanak. Kétféleképpen csatlakoztathatja őket kompatibilis eszközéhez: Bluetooth-on és egy USB-C kábelen keresztül. Fejlett ANC zajszűrő technológiával és ergonomikus kialakítással kombinálva a W800BT Pro tökéletes választás minden zenerajongó számára.

Merüljön el a részletekkel teli hangzásban
A fejhallgatók lenyűgöző hangminőséget kínálnak, amit a Hi-Res Audio tanúsítvány is megerősít. Emellett 40 mm-es dinamikus meghajtókat használnak, amelyek mély basszust nyújtanak, míg a titán bevonatú membrán tiszta, fülnek kellemes közép- és magas hangokat biztosít. Továbbá a 20-40 kHz-es széles frekvenciatartomány lehetővé teszi, hogy minden részletet meghalljon a dalokban, és az SBC és AAC audio kodekek még tovább emelik a hangzás minőségét. Rendelkezésre áll továbbá az EQ is, amely különböző beállításokkal szabható személyes ízléséhez.

Több zajszűrő mód
A hibrid ANC technológia a fejhallgató javított kialakításával kiváló passzív zajcsökkentést biztosít akár -44 dB-ig, így bárhol és bármikor elmerülhet a zene világában. Választhat több elérhető mód közül: magas/közép csökkentés, átlátszó vagy szélzaj csökkentés.

Finomított kialakítás a tartós kényelemért
Használja az Edifier W800BT Pro-t, és élvezze a hosszú távú kényelmet. A fejhallgatók ergonomikus kialakítással rendelkeznek, amely alkalmazkodik a fej és a fül kontúrjához. Könnyű (kb. 253 g) kialakítással, állítható fejpánttal, amely csökkenti a nyomást, és bőrbarát anyagból készült puha fülpárnákkal kombinálva a fejhallgatók páratlan kényelmet nyújtanak. Emellett össze is hajthatók a kényelmes szállítás és tárolás érdekében.

Kényelmes telefonbeszélgetések
Az AI integrált zajszűrő algoritmusai és a nagy érzékenységű mikrofon hatékonyan észlelik és elnémítják a környezeti zajokat. Ez biztosítja, hogy a hívó fél tisztán és érthetően hallja Önt.

Gyors és stabil Bluetooth kapcsolat
Párosítsa eszközét a fejhallgatókkal, és élvezze a megbízható kapcsolatot interferencia nélkül. Az Edifier W800BT Pro Bluetooth 5.4 verziót használ, ami jobb jelátvitelt, nagyobb zajimmunitást és alacsonyabb energiafogyasztást eredményez. Továbbá, a mindössze 0,06 másodperces késés lehetővé teszi a sima játékélményt és jobb audio/video szinkronizációt. A fejhallgatók egyidejűleg két eszközzel is párosíthatók.

Akár 45 órás lejátszási idő
A fejhallgatók alacsony energiafogyasztásban jeleskedő chipkészlettel és kapacitív akkumulátorral rendelkeznek, ami hosszú üzemidőt biztosít. Bekapcsolt ANC-vel az Edifier W800BT Pro kb. 26 órán át játszik zenét, és kb. 45 órán át, ha nem használja. Továbbá, mindössze 15 perces töltés elegendő ahhoz, hogy akár 8 órán át élvezhesse kedvenc dallamait.

Edifier ConneX alkalmazás
Fedezze fel még több funkciót az Edifier ConneX alkalmazással. Innen használhatja az előre beállított EQ beállításokat, testreszabhatja az equalizert, átnevezheti az eszközt, beállíthatja a fejhallgató automatikus kikapcsolási idejét stb. Teljesítse ki a W800BT Pro teljes potenciálját.

A csomag tartalma
- fejhallgató
- USB-A-ról USB-C-re töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Edifier
Modell: W800BT Pro
Szín: fekete
Meghajtó átmérője: 40 mm
Bluetooth verzió: 5.4
Audio kodekek: AAC, SBC
Bluetooth hatótávolság: 10 m
SPL: 91 ± 3 dB (A)
Frekvencia válasz: 20 Hz - 20 kHz (Bluetooth); 20 Hz - 40 kHz (vezetékes)
Működési idő: kb. 45 h (ANC nélkül), kb. 26 h (ANC-vel)
Bemeneti feszültség: DC 5V / 1A
Alkalmazás: Edifier ConneX
Súly: kb. 253 g
Zajcsökkentés akár: -44 dB
Késési szint: 0.06s

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett