Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168439704 Márka: NewBee

Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal New Bee M50 (arany-fekete)


Cikkszám: M50 gold black | EAN/Vonalkód: 5906168439704 | Márka: NewBee

Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal New Bee M50 (arany-fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal New Bee M50 (fekete és arany)

A New Bee Bluetooth fejhallgató ideális megoldás azok számára, akik megbízható és kényelmes eszközt keresnek beszélgetéshez és zenehallgatáshoz. Ideális vezetőknek, irodai dolgozóknak vagy mérnököknek. A Bluetooth 5.2 technológiának köszönhetően gyors és stabil kapcsolatot biztosít akár két eszközzel egyszerre. A rendkívül könnyű kialakítás és az ergonomikus design kényelmes használatot tesz lehetővé még egész napos viselés mellett is.

ENC + CVC 8.0 technológia a tiszta hangzásért

A New Bee headset fejlett zajszűrő rendszert alkalmaz, amely ENC + CVC 8.0 technológiát használ. A fő mikrofon pontosan rögzíti a hangját, így minden telefonhívás tiszta és zajmentes lesz. Emellett a zajszűrésért felelős második mikrofon kiküszöböli a háttérzajt, így kényelmesen beszélhet zajos helyeken, például az irodában vagy az autóban.

Hosszú üzemidő - akár 24 óra beszélgetési idő

A New Bee M50 hosszú élettartamú akkumulátort használ, amely akár 24 óra beszélgetési időt vagy 20 óra zenelejátszást biztosít egyetlen töltéssel. Ez ideális azoknak, akik gyakran folytatnak hosszú telefonbeszélgetéseket vagy szeretnek zenét hallgatni munka vagy utazás közben. Ezenkívül a fülhallgató akár 60 napig készenléti módban marad, így nem kell aggódnia a gyakori töltés miatt. Maga a töltés körülbelül 2-3 órát vesz igénybe.

Kényelem és illeszkedés

A New Bee fejhallgatót a kényelem szem előtt tartásával tervezték. Kompakt és könnyű kialakítása szinte észrevehetetlen, és speciális félig nyitott kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a füléhez anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna órákig tartó használat után is. Továbbá, a pozícióját 270°-tól 180°-ig állíthatja, lehetővé téve mindkét fülön való viselését.

Egyszerű használat

A New Bee headset egyszerű és intuitív kezelést kínál a rajta található gomboknak köszönhetően. A hangerő beállítása, a mikrofon elnémítása vagy a hívások fogadása és befejezése - mindez néhány kényelmes gomb segítségével elérhető. Ezenkívül egy LED jelző mutatja a Bluetooth kapcsolat aktuális állapotát és a töltöttségi szintet.

A csomag tartalma:

- Bluetooth headset
- Tok
- USB-A - USB-C töltőkábel
- Cserélhető fülkagylók x3
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: New Bee
Modell: M50
Bluetooth verzió: 5.2
Bluetooth protokollok: HFP, A2DP, AVRCP, HSP
Beszélgetési idő: 24 óra
Készenléti idő: körülbelül 60 nap
Töltési idő: 2-3 óra
Zenelejátszási idő: Körülbelül 20 óra (maximális hangerőn)
Bluetooth hatótáv: 15-20 m (nyílt térben)
Mikrofon: x2
Töltőport: USB-C
Működési hőmérséklet: -10°C - 60°C
Egyéb: Szám váltás, akkumulátor szint iOS és Android eszközökön, kapcsolat két eszközzel egyszerre, mikrofon némító funkció

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett