Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472798219 Márka: Transformers

Fülhallgató TWS Transformers TF-T28 (fekete)


Cikkszám: TF-T28-black | EAN/Vonalkód: 6975472798219 | Márka: Transformers

Fülhallgató TWS Transformers TF-T28 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Transformers TF-T28 Fülhallgató (fekete)

A Transformers TF-T28 fejlett True Wireless fülhallgató, amely tökéletes kombinációját nyújtja a hangminőségnek, a használati kényelemnek és a modern funkcióknak. Az 5.4-es Bluetooth technológiának köszönhetően stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít akár 10 méter távolságban is, minimalizálva az audió késleltetést, így ideálisak a játékosok és zene szerelmesei számára. Az ergonomikus kialakítás, a könnyű súly és az intuitív érintésvezérlés a TF-T28 fülhallgatót tökéletes választássá teszi bármilyen alkalomra, legyen szó zenehallgatásról vagy intenzív játékmenetekről.

Kivételes hangminőség és zajcsökkentés
A TF-T28 13 mm-es meghajtókkal van felszerelve, amelyek Hi-Fi minőségű hangzást nyújtanak, mély basszusokkal és kristálytiszta magas hangokkal. Az ENC zajcsökkentési technológia lehetővé teszi a tiszta beszélgetéseket még zajos környezetekben is. Legyen szó telefonhívásokról vagy kedvenc zenéinek élvezetéről, kiváló hangminőségre számíthat torzítás nélkül.

Hosszú üzemidő és gyors töltés
A TF-T28 fülhallgatók egy töltéssel akár 5 óra folyamatos zenelejátszást tesznek lehetővé, a 200 mAh-s töltőtokkal pedig az üzemidő akár 30 órára is meghosszabbítható. Kevesebb mint 1,5 óra alatt teljesen feltölthetők, így mindig készen állnak a használatra. Ez ideális hosszú utakra, edzésekre vagy intenzív játékmenetekre.

Kényelem és könnyű használat
A TF-T28 fülhallgatók egyik legfontosabb előnye az ergonomikus kialakítás, amely maximális kényelmet biztosít még hosszan tartó viselés során is. Minden fülhallgató mindössze 3,2 gramm súlyú, így annyira könnyűek, hogy könnyedén elfelejtheti, hogy a fülében van. Ezek a fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fül alakjához, biztosítva a stabil tartást még intenzív fizikai tevékenységek során is.

Bluetooth 5.4
A TF-T28 fülhallgatók Bluetooth 5.4 technológiát használnak, amely gyors és stabil kapcsolatot, valamint minimális audió késleltetést (0,06 másodperc) biztosít. Ez kulcsfontosságú funkció a játékosok számára, akik azonnali reakciót igényelnek a játékbeli hangokra. Emellett a fülhallgatók automatikusan párosodnak egymással, amikor kiveszik őket a tokból, így sokkal könnyebbé téve a használatot.

Tartozékok:
- Fülhallgatók
- Töltőtok
- Töltőkábel
- Használati útmutató

Gyártó: Transformers
Modell: TF-T28-fekete
Bluetooth verzió: 5.4
Vezeték nélküli hatótáv: Körülbelül 10 méter
Meghajtó átmérője: 13 mm
Impedancia: 32Ω ± 15%
Zenelejátszási idő: Körülbelül 5 óra
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 30 mAh
Tok kapacitása: 200 mAh
Kimeneti teljesítmény: 5 mW
Töltési idő: ≤1.5 óra
Vezérlés: Érintés
Vízállóság: IPX5
Fülhallgató súlya: 3,2 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett