Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726255080 Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató PowerLocus P2 (rózsaarany)


Cikkszám: pwl-p2-rosegoldlines | EAN/Vonalkód: 5060726255080 | Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató PowerLocus P2 (rózsaarany)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus P2 Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató (rózsaarany)
A PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgatók tökéletes kombinációját nyújtják a stílusnak, a kényelemnek és a fejlett technológiának. Azoknak készültek, akik értékelik a kiváló hangzást és a kényelmes használatot. Hosszú üzemidőt (akár 20 órás folyamatos használat egyetlen töltéssel), sokoldalú csatlakozási lehetőségeket és kivételes hangminőséget kínálnak, így kiváló választás a mindennapi használatra.

Különböző csatlakozási lehetőségek
A PowerLocus P2 fejhallgatók mind vezetékes, mind vezeték nélküli csatlakozást kínálnak - az előbbit egy 3,5 mm-es audio kábellel, az utóbbit pedig a Bluetooth 5.3 technológiával biztosítják. Így szinte bármilyen helyzetben alkalmazkodhat igényeihez és úgy hallgathat zenét, ahogy csak szeretne!

Hosszú üzemidő
Élvezze a megszakítás nélküli zenét akár 15-20 órán át egyetlen töltéssel. A PowerLocus P2-vel nem kell aggódnia, hogy túl gyorsan lemerül az akkumulátor! Ráadásul a körülbelül 2 órát igénylő töltés gyorsan használatra kész állapotba hozza a fejhallgatót. Felejtse el a hosszú várakozást!

Hanggal, ami lenyűgözi Önt
A fejhallgatók 40 milliméteres meghajtókkal és széles frekvencia-válaszszal (20 Hz-től 20 000 Hz-ig) vannak felszerelve. Ennek eredményeként mély és tiszta hangot biztosítanak. Legyen szó zenéről, filmnézésről vagy telefonhívásról, a hangzás mindig kristálytiszta lesz!

Ergonomikus kialakítás és kényelem
A PowerLocus P2 a maximális kényelem érdekében lett tervezve. A puha fülpárnák és az állítható fejpánt biztosítják a hosszú távú kényelmes viselést. Továbbá, a könnyű súlya (168 g) és az összecsukható kialakítás könnyen tárolhatóvá és szállíthatóvá teszi a fejhallgatót. Könnyedén magával viheti őket nyaralásra vagy egy utazásra!

További lehetőségek
A fejhallgatók beépített mikrofonja lehetővé teszi a telefon- vagy internetes hívások egyszerű bonyolítását, és a micro SD kártyákról (2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB vagy 32 GB) történő zenelejátszás képessége szinte bármilyen helyzetben lehetővé teszi kedvenc zeneszámainak könnyű hallgatását. Egy FM rádió üzemmód is rendelkezésre áll.

Számos eszközzel kompatibilis
A fejhallgatók számos eszközzel kompatibilisek, mint például laptopok, táblagépek és okostelefonok. Ez azt jelenti, hogy nem kell korlátoznia magát - könnyedén csatlakoztathatja őket az eszközeihez és élvezheti kedvenc zenéit bárhová is megy. Egy FM üzemmód is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi a rádió kényelmes hallgatását bárhol.

Tartozékok
- Fejhallgató
- 3,5mm audio kábel
- Töltőkábel
- Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p2-rosegoldlines
Szín: Rózsaarany
Csatlakozás: Vezetékes (3,5mm audio kábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: Körülbelül 15-20 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvencia válasz: 20 Hz - 20,000 Hz
Mikrofon: Igen
Multi Point Technology: Igen
FM rádió üzemmód: Igen
Micro SD kártya lejátszás: Igen
Súly: 168 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett