Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002676205 Márka: Mcdodo

Vezeték nélküli autós telefontartó töltő Mcdodo CH-7620 (fekete)


Cikkszám: CH-7620 | EAN/Vonalkód: 6921002676205 | Márka: Mcdodo

Vezeték nélküli autós telefontartó töltő Mcdodo CH-7620 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mcdodo Space Series 15W autós töltő

A McDodo CH-762 egy gyors töltésű, vezeték nélküli autós töltő beépített okostelefon-felismeréssel és tükörfelülettel a felesleges hő elvezetésére. Számos biztonsági funkcióval rendelkezik, hogy készüléked teljesen biztonságban legyen. Két felszerelési lehetőséggel bír, így könnyedén felszerelheted ott, ahol számodra a legkényelmesebb. Megfelel a globális QI-típusú töltők szabványainak, így teljes mértékben kompatibilis a jól ismert gyártók telefonjaival.

Gondoskodik a telefonodról
A töltő intelligens csattal rendelkezik beépített akkumulátor kondenzátorral, így amint bekapcsolod, a tartó karjai kinyílnak, hogy biztonságosan behelyezhesd a telefonod, amely ezután azonnal töltődik. Ráadásul, amikor leállítod a motort, a CH-762 megfelelően jelez, így nem kell aggódnod, hogy elfelejted magaddal vinni a telefonod, amikor kiszállsz az autóból.

Több biztonsági funkció
A McDodo CH-7620 továbbfejlesztett integrált tükörpanellel rendelkezik, amely hatékonyan elvezeti a hőt, megelőzve a telefonod túlmelegedését. Túlmelegedés, rövidzárlat, túláram, túltöltés elleni védelemmel is rendelkezik, és felismer más tárgyakat is.

Könnyű telepítés
A készülék két rögzítési módszert kínál. Az univerzális rögzítőnek köszönhetően könnyedén felszerelheted a legtöbb szabványos légterelő nyílásba, vagy a műszerfalra vákuumos tapadókoronggal. Az erős rögzítők a helyén tartják a telefonod még egyenetlen utakon is, és a forgatható kar lehetővé teszi, hogy menet közben szabadon állíthasd a képernyő pozícióját.

Tiszta kijelző
A panel egyértelműen jelzi, hogy a töltő milyen üzemmódban van. Bekapcsoláskor fehér logó jelenik meg a panelen, így még sötétben is könnyen csatlakoztathatod a telefonod. A piros fény készenléti üzemmódot jelez, a kék fény azt jelenti, hogy a telefon töltődik, míg a fény nélküli állapot azt jelzi, hogy a készülék kikapcsolva van. A McDodo töltő hozzáadott védelemmel rendelkezik, így ha más tárgyat észlel, automatikusan kikapcsol.

Vezeték nélküli, azonnali töltés
Nem kell attól tartanod, hogy a telefonod lemerül egy hosszú úton. A CH-7620 töltő egy óra alatt 50%-ra tölti a telefonod. Az 5/7.5/10/15 wattos teljesítménnyel működik, és kompatibilis az Apple, Samsung, Huawei stb. okostelefon márkákkal. Type-C bemenettel rendelkezik, így a legtöbb elérhető töltővel kompatibilis.

A készlet tartalma:
- Töltőállomás
- Rögzítő konzol a légterelő rácsra való rögzítéshez
- Vákuumos tapadókorong a műszerfalra való rögzítéshez
- USB-C típusú kábel

Gyártó: McDodo
Név: Vezeték nélküli autós töltő
Modell: CH-7620
Anyag: tűzálló ABS + PC
Bemeneti teljesítmény: 5V, 2A / 9V, 2A / 12V, 2A
Kimeneti teljesítmény: Max. 15W (támogat 10W/7.5W/5W)
Bemenet: Type-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett