Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308857 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WUMID telefontartó 15W induktív töltővel autós műszerfalhoz - fekete


Cikkszám: WUMID | EAN/Vonalkód: 5907769308857 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WUMID telefontartó 15W induktív töltővel autós műszerfalhoz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky WUMID telefontartó 15W induktív töltővel műszerfalhoz - fekete A beépített 15W induktív töltőnek köszönhetően a Wozinsky WUMID telefontartó lehetővé teszi, hogy azonnal töltse telefonját kábelek használata nélkül. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a tartókar hosszának könnyű beállítását, amely garantálja a tökéletes illeszkedést bármely járműhöz. Az erős tapadókorong biztosítja az eszköz stabilitását és biztonságát, még dinamikus vezetés közben is. Ezenkívül egy intelligens hőmérséklet-figyelő chip védi a túlmelegedéstől, biztosítva a telefon és a töltő biztonságát.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WUMID
- Tartó típusa: automatikus
- Telepítési hely: műszerfal
- Bemeneti teljesítmény: 5V/2A, 9V/2A
- Töltő kimenet: 5W / 7.5W / 10W / 15W
- Anyag: műanyag
- Fekete szín

A Wozinsky WUMID telefontartó legfontosabb előnyei:
- Gyorsan és biztonságosan tölti fel telefonját. A beépített induktív töltő akár 15W teljesítménnyel tölthet.
- Alkalmazkodik a telefon méretéhez, biztosítva a stabilitást. Automatikus fogantyúbeállítás.
- Megkönnyíti a tartó beállítását különböző autómodellekhez. A tartó lehetővé teszi a karhossz beállítását.
- Véd az eszköz túlmelegedése ellen. Egy intelligens rendszer figyeli a hőmérsékletet.
- Erős rögzítést biztosít a műszerfalhoz. Az erős tapadókorong garantálja a stabilitást még egyenetlen utakon is.

Induktív töltést biztosít A Wozinsky WUMID telefontartó nem csak a telefon látótávolságban tartja, hanem lehetővé teszi annak gyors feltöltését is. Az indukciós technológiának köszönhetően, dupla tekercseléssel, hatékony töltést kínál akár 15W teljesítménnyel. Ez a funkció tökéletes azok számára, akik sok időt töltenek úton és gyorsan kell tölteniük eszközeiket.

Automatikus fogantyú beállítás Az automatikus beállítás lehetővé teszi a telefon gyors és egyszerű rögzítését a tartóban. Csak helyezze be a telefont, és a tartó automatikusan illeszkedik a méretéhez. Ez a funkció nem csak kényelmet biztosít, de növeli a készülék biztonságos használatát is vezetés közben.

Állítható kartartó hossza Az állítható kartartó hossznak köszönhetően a Wozinsky WUMID tartó rendkívül funkcionális - bármilyen típusú autó műszerfalához illeszthető. Ez a beállítás lehetővé teszi a telefon optimális elhelyezését, megkönnyítve a navigáció használatát vagy a telefon kezelését anélkül, hogy elvenné a tekintetét az útról.

Túlmelegedés védelem A modern hőmérséklet-szabályozó chip használata biztosítja, hogy az eszköz és a telefon biztonságban legyen. Ez kulcsfontosságú elem, amely védi az elektronikát a sérülésektől és biztosítja mind a telefon, mind a tartó hosszabb élettartamát.

Erős tapadókoronggal A Wozinsky WUMID tartó stabilitása létfontosságú. Az erős tapadókorong használatának köszönhetően a tartó megbízhatóan rögzül a műszerfalhoz, minimalizálva annak kockázatát, hogy a telefon vezetés közben elmozduljon vagy leesjen. Ön az útra koncentrálhat, és a telefon biztonságban és stabilan marad.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett