Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809961788321 Márka: Ringke

Védőcsomag Ringke 3-az-1-ben Protector 2-darabos Galaxy Z Flip 6 átlátszó üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809961788321 | Márka: Ringke

Védőcsomag Ringke 3-az-1-ben Protector 2-darabos Galaxy Z Flip 6 átlátszó üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6510 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Ringke márka átfogó készlete, amely teljes védelmet biztosít készüléked számára. Kiválóan védi okostelefonod minden részét.
A 9H keménységű edzett üveg maximális védelmet nyújt. Megvédi az elülső képernyőt a sérülésektől, mint a leesések, ütődések és karcolások. Megőrzi a képernyő eredeti tisztaságát. Az oleofób bevonat taszítja a kozmetikai foltokat és a zsíros ujjlenyomatokat.
A 3-az-1-ben csomag az eszköz belső képernyőjének optimális védelmét is biztosítja. Az EPU anyagból készült fólia öngyógyuló technológiával rendelkezik, megelőzve a gyűrődések kialakulását. A kis buborékok, mindennapi karcolások és horpadások az innovatív technológiának köszönhetően gyorsan helyreállnak. A vékony és szilárd borítás erős védelmet nyújt, miközben megőrzi az érzékeny érintést.
Emellett a gyártó rugalmas védőfóliát is mellékelt, amely az olyan kritikus területet védi, mint a zsanér zóna.
ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ:1) Kezdd el a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz elnyeli a levegőben lévő port, így nem fog zavarni az installáció során.2) Tisztítsd meg alaposan és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz kendő segítségével polírozd fényesre.3) Telepítsd a bevonatot a lehető legegyenesebben - ehhez használhatod a telepítő eszközöket.4) Távolítsd el a levegőbuborékokat, erőteljesen nyomd meg az egészet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Ezt úgy tedd, hogy a ragasztó réteg minél erősebben rögzüljön a képernyőhöz.
A TERMÉK JELLEMZŐI:- 100% Eredeti- Eredeti csomagolásban- Hatékony védelmet biztosít- Teljes érzékenység az érintésre- 9H keménységű üveg- Oleofób bevonat- Az üveg méretei: 60x62mm- A fólia méretei: 65x175mm- A zsanér fólia méretei: 17x98mm
CSOMAG TARTALMA:2 x Kijelzővédő üveg Ringke Cover Display2 x Főképernyő fólia Ringke Dual Easy2 x Zsanér fólia Ringke Dual Easy2 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett