Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971958732609 Márka: Essager

USB-C to USB-C kábel, Essager, EXCTT3-YS01-P, 240W, 1m (fekete)


Cikkszám: EXCTT3-YS01-P | EAN/Vonalkód: 6971958732609 | Márka: Essager

USB-C to USB-C kábel, Essager, EXCTT3-YS01-P, 240W, 1m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

USB-C to USB-C kábel, Essager, EXCTT3-YS01-P, 240W, 1m (fekete)
Az USB-C to USB-C kábel támogatja a PD240W gyors töltést, amely lehetővé teszi laptopok, tabletek és telefonok hatékony töltését. A mágneses technológia, magas minőségű kidolgozás és intelligens funkciók révén a tartozék ideális választás minden felhasználó számára, aki értékeli a teljesítményt és a kényelmet.

Mágneses tárolási módszer
Az innovatív mágneses tárolási módszer biztosítja, hogy az Essager kábel mindig szépen össze legyen tekerve és készen álljon a használatra. A kábel mentén elhelyezett mágnesek révén könnyedén összetekerhető és tárolható anélkül, hogy aggódni kellene a gubancolódás miatt.

Teljesítmény
Az Essager kábel támogatja a PD240W gyors töltést, így az kompatibilis eszközöket akár kétszer gyorsabban feltöltheti, mint a standard kábelek. Az akár 480 Mbps sebességű adatátvitel további kényelmet biztosít. Az USB 2.0 szabvány garantálja az átvitel stabilitását és sebességét.

Magas minőségű kidolgozás
A termék magas minőségű anyagokból készült, beleértve az alumíniumot és TPE-t, és a gyártás során magas sűrűségű fonási eljárást alkalmaztak. Az alkalmazott megoldás nemcsak esztétikus megjelenést, hanem tartósságot és kopásállóságot is biztosít.

Intelligens chip
Az E-Marker chip felelős a töltési protokoll vezérléséért, biztosítva, hogy az áram és a feszültség optimálisan illeszkedjen a csatlakoztatott eszközhöz. Így biztos lehetsz benne, hogy a töltés hatékonyan és biztonságosan történik.

Kompatibilitás
Az Essager kábellel töltheted az Apple, Huawei, Xiaomi, Dell, Lenovo vagy HP márkájú laptopokat. Az eszköz kompatibilis az iPhone-okkal és más, USB-C porttal rendelkező okostelefonokkal is. Sikeresen csatlakoztatható hozzá a Nintendo Switch vagy PS5 konzol is.

Gyártó: Essager
Gyártói kód: EXCTT3-YS01-P
Csatlakozók: USB-C to USB-C
Teljesítmény: 240W
Adatátvitel: USB 2.0 480 Mbps
Anyag: Alumínium ötvözet, TPE, 48-szálas PP fonal
Hossz: 1 m
Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett