Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172656416 Márka: Baseus

Baseus Free2Draw Gyors Töltőkábel 3 az 1-ben, USB to micro USB + USB-C + Lightning, 3.5A, 1.1m (fehér)


Cikkszám: P10368700211-01 | EAN/Vonalkód: 6932172656416 | Márka: Baseus

Baseus Free2Draw Gyors Töltőkábel 3 az 1-ben, USB to micro USB + USB-C + Lightning, 3.5A, 1.1m (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Baseus Free2Draw egy univerzális 3 az 1-ben kábel, amely 3 csatlakozóval van felszerelve - USB-C, micro USB és Lightning. Ez lehetővé teszi 3 eszköz egyidejű töltését és széles körű kompatibilitást biztosít. Akár 3.5 amper áramot biztosít, és lehetővé teszi a fájlok átviteli sebességét akár 480 Mbps sebességgel. Ezen kívül az állítható hossz és a tartós kialakítás jellemzi.

Kiváló teljesítmény:
A 3.5 A áramerősséggel a Baseus kábel lehetővé teszi a választott eszközök meglepően gyors töltését. Legyen szó okostelefonról, tabletről vagy Bluetooth hangszóróról, a Free2Draw modell megbízható energiát biztosít!

3 az 1-ben kábel:
A három különböző csatlakozó - micro USB, Lightning és USB-C - segítségével ez a kábel különböző eszközök tulajdonosainak igényeit is kielégíti, függetlenül azok márkájától vagy típusától. Felejtse el a több kábel használatát - most minden, amire szüksége van, egyetlen kompakt megoldásba sűrítve! Töltse egyszerre 3 eszközt és mondjon búcsút a korlátoknak.

Állítható hossz a maximális kényelem érdekében:
A kábel állítható hossza (50 / 76 / 98 / 110 cm) lehetővé teszi, hogy hozzáigazítsa bármilyen szituációhoz - a közeli kényelmes töltéstől a távolabb eszközök használatáig. Ez lehetővé teszi az eszközök szabad használatát! Ezen kívül a kiváló minőségű mechanizmus a kábel visszahúzására és kibontására sima és kényelmes használatot biztosít.

Masszív kialakítás a hosszú távú használathoz:
A megerősített rézkábel és a tartós TPE bevonat révén ez a kábel mindenre készen áll. Ne aggódjon az esetleges sérülések vagy törések miatt - a Baseus Free2Draw hosszú távú használatra készült, garantálva a megbízhatóságot évekre előre.

Gyors és megbízható adatátvitel:
A Free2Draw kábel nem csak gyors töltést tesz lehetővé, hanem stabil és gyors adatátvitelt is garantál (a Lightning csatlakozón keresztül). Akár 480 Mbps sebességgel könnyedén átviheti a fájlokat, videókat vagy zenéket az eszközei között, biztosítva a kényelmet és hatékonyságot, miközben időt takarít meg!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett