Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8886463690673 Márka: UNIQ

Uniq Coehl Creme iPhone 16 Pro Max 6.9" Mágneses Töltés pink/ballet pink tok


Cikkszám: Uni001361-0 | EAN/Vonalkód: 8886463690673 | Márka: UNIQ

Uniq Coehl Creme iPhone 16 Pro Max 6.9" Mágneses Töltés pink/ballet pink tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Uniq Coehl Creme Mágneses Töltés

A legújabb Coehl Creme védőtok kollekció egyedülálló esztétikai értékeket, kivételes praktikumot és használhatóságot, valamint legmagasabb szintű védelmet ötvözi. A Coehl tokok a legújabb trendek által inspiráltak, és védelmet, valamint különféle dizájnt és színeket kínálnak, amelyek illenek a személyiségedhez és stílusodhoz. Ebben a kollekcióban csak prémium anyagokat használtak, amelyek még a legnagyobb ütéseknek is ellenállnak, és nem növelik jelentősen a telefon súlyát. A kollekció lelke

A tokok rendkívül tartós polikarbonátból készültek, ami növeli az eszköz védelmét a potenciális sérülésekkel szemben, míg az oldalak rugalmas termopoliuretánból készültek - ez megkönnyíti a tok fel- és leszerelését. A tokok felső rétege prémium szilikonnal van díszítve, ami erős és stabil fogást biztosít az eszközön, valamint elegáns megjelenést kölcsönöz. A gyártás során használt szilikon ujjlenyomat- és maszatálló, és ellenáll a por lerakódásának is. A tok belsejét vastag, puha mikroszálas réteg borítja, amely megakadályozza a karcolásokat és extra védelmet nyújt az ütések ellen.

A hibrid tok vékony, megvédi a telefont a karcolásoktól és a váratlan esésektől származó sérülésektől. A megemelt élek megvédik a kijelzőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól, amikor sík felülettel érintkeznek. A Coehl ötvözi a kifinomult esztétikát a magas színvonalú kidolgozással. A portok számára szükséges minden kivágásra és a pontos illeszkedésre való figyelem biztosítja, hogy a tok tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, és védelmet nyújt még akkor is, ha közel 2,5 méter magasságból esik le! Adj iPhone-odnak azt a védelmet, amit valóban megérdemel.

A különleges védőtokok ezen egyedülálló kollekcióját egy MagSafe vezeték nélküli töltővel kompatibilis mágneses gyűrű egészíti ki, amely gyors és egyszerű töltést biztosít. A szett tartalmaz egy hozzáillő lecsatolható pántot, amely növeli a tok funkcionalitását - a telefont viselheted a csuklód köré csatolva, vagy övtartóra, vagy a táskád vállpántjára rögzítve - rajtad áll, hogyan használod.

Műszaki adatok
Márka: Uniq
Kollekció: Coehl Creme Mágneses Töltés
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Pink
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett