Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339334734 Márka: DKNY

DKNY DKHCP16XSMCBSK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete keménytok Liquid Silicone Metal Logo tok


Cikkszám: DK000270-0 | EAN/Vonalkód: 3666339334734 | Márka: DKNY

DKNY DKHCP16XSMCBSK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete keménytok Liquid Silicone Metal Logo tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A DKNY Liquid Silicone Metal Logo egy kiváló amerikai divatmárka terméke, amely az elegancia, a kortalanság, a modernitás és a városi élet energiájának tökéletes kombinációjáról ismert. Érezd New York lüktető ritmusát. Hangsúlyozd az egyéniséged és kifejezőképességed. Emeld ki a stílusodat és fejezd ki egyedi stílusodat a Liquid Silicone Metal Logo tokkollekcióval, amelynek középpontjában a nagy, lenyűgöző fém DKNY logó helyezkedik el. Ez a kifejező logó nemcsak egy díszítést jelent számodra és telefonod számára, hanem a rangos divatmárkával való hovatartozásodat is megjeleníti, hangsúlyozva, hogy a legújabb trendek hullámán vagy.

Használd kényelmesen a tokot. Ez az elegáns tok nemcsak a telefon kiváló megjelenését és egyedi dizájnját hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütésekkel szemben. Az alaposan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és a gombokhoz, függetlenül a körülményektől.

Kiváló védelmet nyújt a telefonod számára. Az alaposan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és a gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív dizájnja tartós poliuretánon alapul, amely nemcsak a mindennapi használat ellenállóságát biztosítja, de hosszú időn keresztül megőrzi az érintetlen esztétikát is.

A tok DKNY licenc alapján készült. Műszaki adatok: Gyűjtemény: Liquid Silicone Metal Logo, Típus: Keménytok, Anyag: TPU/PC/Eco bőr, Szín: Fekete, Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9".

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett