Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303819348 Márka: UGREEN

Ugreen USB Type C asztali mikrofon fekete (CM379 10934)


Cikkszám: 10934-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303819348 | Márka: UGREEN

Ugreen USB Type C asztali mikrofon fekete (CM379 10934)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Asztali mikrofon Ugreen USB Type C fekete Játékosoknak, diákoknak, tanulóknak és távmunkát végzőknek - egy mikrofon, amely tökéletesen veszi fel a hangokat minden irányból. Az eszköz hasznos kiegészítő lesz videokonferenciák, online értekezletek és vizsgák vagy online játékok során.

Az Ugreen Asztali Mikrofon kiemelt jellemzői:
- 360 fokos irányfüggetlen mikrofon - a körülötted lévő hangokat veszi fel, így nem kell közvetlenül a mikrofonba beszélned, hogy a beszélgetőpartner halljon téged.
- DSP zajcsökkentő modul, amely elszigeteli a háttérzajokat, garantálva a magas hangminőséget.
- Állítható mikrofon szög, amely egyéni beállításokat tesz lehetővé.
- Egyérintéses mikrofon némítás.
- Kompatibilis Windows és macOS rendszerekkel.
- 2 m kábel.

Igazodik az igényeidhez
Az irányfüggetlen (omni-directional) mikrofon egyenletesen veszi fel a hangokat minden irányból. Ráadásul állítható a mikrofon szöge - akár 60 fokkal fel és le. Így nem kell meghajtanod a fejedet vagy szembenézned az eszközzel. A hang minden oldalról egyformán tiszta lesz.

Kompatibilis különböző hardverekkel
A mikrofont használhatod laptopokon és táblagépeken Windows és macOS (Apple számítógépek) rendszerekkel egyaránt. Az eszköz USB porton keresztül csatlakozik, és ami fontos, nincs szükség további illesztőprogramra. A hangátvitel stabil és késésmentes lesz.

Tanuláshoz, munkához és online játékokhoz
A mikrofon számos helyzetben hasznos lesz, például online értekezletek, diákvizsgák vagy online játékok során. Az asztalra helyezheted, vagy a kezedbe veheted - egy 2 m hosszú kábel biztosítja a kényelmes használatot.

Hangos és tiszta
Az eszköz alján van egy speciális gomb, amely azonnal némítja a mikrofont. Ez különösen hasznos megoldás például olyan videokonferencia során, amelyben több ember vesz részt. Ezen kívül a beépített intelligens DSP zajcsökkentő rendszer elszigeteli a külső zajokat - így a hangminőség tökéletes lesz.

Kényelmes és stabil
Az eszköz stabil szerkezetű. A szilikon betét és a megfelelően kiegyensúlyozott súlypont garantálja, hogy a mikrofon nem fog felborulni és nem károsítja az asztalt vagy az asztalfelületet. A homokfúvott külső borítás karcálló és nem gyűjti össze az ujjlenyomatokat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett