Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876241064 Márka: UGREEN

Ugreen US370 45106 nyomtató kábel USB-C / USB-B 2m - fekete


Cikkszám: 45106-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876241064 | Márka: UGREEN

Ugreen US370 45106 nyomtató kábel USB-C / USB-B 2m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US370 45106 nyomtató kábel USB-C és USB-B csatlakozókkal, 2 m hosszú - fekete Az Ugreen US370 kábel megbízható partner a mindennapi munka során nyomtatókkal és szkennerekkel. A Thunderbolt 3-kompatibilis USB-C csatlakozó gyors és stabil kapcsolatot biztosít USB-B 2.0 eszközökhöz, mint például Brother, Canon, Dell, Epson, Fujitsu, HP, Panasonic, Lexmark és Samsung. Akár 480 Mbps adatátviteli sebességgel, villámgyors nyomtatást és szkennelést biztosít késedelem nélkül. Az egyszerű csatlakozás további illesztőprogramok telepítése nélkül teszi az Ugreen US370 kábelt mindenki számára tökéletes választássá.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US370 45106
- Csatlakozók:
- USB-C (férfi)
- USB-B (férfi)
- USB szabvány: 2.0
- Adatátviteli sebesség: akár 480 MB/s
- Anyag: ónbevonatú réz
- Hossz: 2 m
- Szín: fekete

Az Ugreen US370 kábel legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi laptop vagy PC USB-C csatlakozással való összekötését különféle nyomtatókkal és szkennerekkel. A kábel kompatibilis olyan márkák eszközeivel, mint a Brother, Canon, Dell, Epson, Fujitsu, HP, Panasonic, Lexmark és Samsung, ami biztosítja sokoldalú használatát.
- Gyors adatátvitelt biztosít. Akár 480 Mbps sebességgel is lehetővé teszi az adatátvitelt.
- Azonnali kapcsolatot biztosít. Nem igényel illesztőprogramok vagy programok telepítését.
- Védi az interferenciától. Dupla árnyékolás révén csökkenti az adatveszteséget.
- Szilárd szerkezettel rendelkezik, ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Tartós kialakítás erős fonattal és alumínium házzal.

Kompatibilitás sok eszközzel
Az Ugreen US370 kábel rendkívül sokoldalú a sok eszközzel való kompatibilitásának köszönhetően. Lehetővé teszi laptop vagy PC összekötését USB-C csatlakozóval, valamint nyomtatókkal és szkennerekkel, mint például Brother, Canon, Dell, Epson, Fujitsu, HP, Panasonic, Lexmark és Samsung. Emellett az USB-C csatlakozó kompatibilis a Thunderbolt 3-mal, ami még nagyobb rugalmasságot biztosít.

Adatvédelem a legmagasabb szinten
A dupla alumínium fólia árnyékolásnak köszönhetően az Ugreen US370 kábel minimalizálja az interferenciát és az adatveszteséget. Ez azt jelenti, hogy fájljai sértetlenül érnek célba, megszakítás nélkül.

Gyors adatátvitel az igényeidre
Ne vesztegesd az időt várakozással! Az Ugreen US370 kábel akár 480 Mbps adatátviteli sebességet kínál, ami azt jelenti, hogy fájljaid villámgyorsan átkerülnek. Akár dokumentumokat nyomtatsz, akár fényképeket szkennelsz, mindig számíthatsz az Ugreen US370-re.

Tartósság, amire számíthatsz
Az Ugreen US370 kábel hosszú távú használatra készült. Réz vezetői korrózióállóak, biztosítva a tartós és hatékony vezetőképességet hosszú időn keresztül. Nem számít, milyen gyakran használod ezt a kábelt, biztos lehetsz benne, hogy megbízhatóan és problémamentesen működik majd.

Tartós konstrukció a mindennapi kihívásokhoz
A mindennapi használat olyan berendezést igényel, amely megfelel minden kihívásnak. Az Ugreen US370 kábel erős fonattal és alumínium házzal rendelkezik. Ezek az anyagok nemcsak esztétikus megjelenést biztosítanak, hanem növelik a mechanikai sérülésekkel és nyúlással szembeni ellenállást is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett