Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303861309 Márka: UGREEN

Ugreen US288 60130 USB-A / USB-C QC 3.0 3A 0.5m kábel - fehér


Cikkszám: 60130-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303861309 | Márka: UGREEN

Ugreen US288 60130 USB-A / USB-C QC 3.0 3A 0.5m kábel - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ugreen US288 60130 kábel USB-A / USB-C csatlakozókkal, Quick Charge 3.0 szabvánnyal, 0,5 m hosszúságban - fehér. Az Ugreen US288 kábellel különbséget fog érezni a mindennapi eszközhasználat során. Az akár 480 Mbps adatátviteli sebességnek és a gyors 3A töltésnek köszönhetően időt takaríthat meg, és megbízhatóságot nyerhet. Az Ugreen US288 többrétegű árnyékolással és egy 56kΩ felhúzó ellenállással van ellátva, amely teljes védelmet nyújt a túlterhelések ellen. Szilárd alumínium szerkezete és tartós nejlonfonata hosszú távú használatot garantál. A kábel támogatja a QC 3.0, AFC és FCP technológiákat is, így rendkívül sokoldalú és számos eszközzel kompatibilis.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US288 60130
- Csatlakozók: USB-A, USB-C
- Funkciók: töltés/adatátvitel
- USB szabvány: USB 2.0 (480Mb/s)
- Anyag: alumínium + nejlon + TPE
- Áramerősség: 3 A (max)
- Hossz: 0.5 m
- Szín: fehér

Az Ugreen US288 kábel legfontosabb előnyei:
- Növeli a munkahatékonyságot a gyors adatátvitelnek köszönhetően. Az adatátviteli sebesség akár 480 Mbps.
- Csökkenti az eszközök töltési idejét. Támogatja a 3A gyors töltést, valamint a QC 3.0, AFC és FCP szabványokat.
- Védi az eszközöket a túltöltés ellen. 56kΩ felhúzó ellenállással van ellátva a túlterhelés védelem érdekében.
- Stabil kapcsolatot biztosít. Kiváló minőségű ónozott oxigénmentes rézből készült.
- Mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás. Alumínium házzal és nejlon fonattal rendelkezik.

Gyors adatátvitel, ami különbséget jelent: Az Ugreen US288 kábel akár 480 Mbps adatátviteli sebességet is lehetővé tesz, amely lehetővé teszi a fájlok, fényképek és videók gyors átvitelét az eszközök között. Ennek köszönhetően nem kell értékes perceket pazarolnia a hosszú várakozásra - minden gyorsan megtörténik, így arra koncentrálhat, ami igazán fontos.

Sokoldalúság az eszközök töltésében: Az Ugreen US288 támogatja a 3A gyors töltést, amely jelentősen lerövidíti az eszközök töltési idejét. Mostantól egy szempillantás alatt töltheti fel okostelefonját vagy táblagépét, így több időt tölthet el a kedvenc alkalmazásaival és játékaival. Az Ugreen US288 kábel támogatja a QC 3.0, AFC és FCP technológiákat is, így számos eszköz töltésére rendkívül sokoldalúan használható.

Védelem, amely nyugalmat biztosít: Az Ugreen US288 kábel 56kΩ felhúzó ellenállással van ellátva, amely további védelmet nyújt a túltöltés ellen. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy eszközei biztonságban vannak még intenzív használat során is. Ez különösen fontos, ha drága berendezést használ, amely különleges gondoskodást igényel.

Stabilitás a minőségi kivitelezésnek köszönhetően: A kábel magja kiváló minőségű ónozott oxigénmentes rézből készült, amely garantálja a stabil és megbízható kapcsolatot. Akár adatátvitelről, akár eszköz töltésről van szó, számíthat a megbízhatóságra és a magas teljesítményre.

Tartósság, amelyre számíthat: Az Ugreen US288 kábel kiemelkedik szilárd szerkezetével - az alumínium ház és a nejlon fonat kivételes tartósságot és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást biztosít. Még a legigényesebb körülmények között is megőrzi funkcionalitását hosszú ideig.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett