Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303861194 Márka: UGREEN

Ugreen US287 60119 USB-A / USB-C 3A kábel 0,25 m - fehér


Cikkszám: 60119-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303861194 | Márka: UGREEN

Ugreen US287 60119 USB-A / USB-C 3A kábel 0,25 m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US287 60119 kábel USB-A / USB-C csatlakozókkal, akár 3A áramerősséggel és 0,25 m hosszúsággal - fehér

Gondolkozol, hogy melyik kábelt válaszd töltéshez és eszközeid szinkronizálásához? Az Ugreen US287 kábel sokoldalú választás, amely megfelel minden igényednek. Ennek köszönhetően töltheted okostelefonjaidat vagy táblagépeidet, akár 480 Mbps adatátviteli sebességgel. A kábel támogatja a QC 3.0, AFC és FCP gyorstöltést, ami gyors és hatékony töltést biztosít. Tervezése oxigénmentes réz, belső árnyékolással és egy 56kΩ-os ellenállással garantálja a túltöltés elleni védelmet, a nejlonfonat pedig növeli tartósságát és ellenállását a sérülésekkel szemben.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US287 60119
- Csatlakozók:
- USB-A 2.0
- USB-C
- Funkciók: töltés/adatátvitel
- Áramerősség: 3 A
- Hosszúság: 0,25 m
- Szín: fehér

Az Ugreen US287 kábel legfontosabb előnyei:
- Számos eszközt tölthet. Az Ugreen US287 kábel univerzális USB-A és USB-C csatlakozóinak köszönhetően számos eszközzel, például okostelefonokkal és táblagépekkel kompatibilis.
- Gyors adatátvitelt biztosít. Az adatátviteli sebesség akár 480 Mbps.
- Támogatja a gyorstöltést. A QC 3.0, AFC és FCP gyorstöltési protokollok támogatása révén gyorsan töltheti eszközeit.
- Biztonságos használatot garantál. Az oxigénmentes réz mag és az 56kΩ-os védőellenállás megakadályozza a túlterheléseket.
- Tartós és strapabíró. A kábel nejlonfonata növeli ellenállását a mechanikai sérülésekkel szemben.

Kompatibilitás sok eszközzel Az Ugreen US287 kábel valódi univerzalitás bajnoka. Az USB-A és USB-C csatlakozóknak köszönhetően töltheted okostelefonodat, táblagépedet vagy kisebb elektronikai eszközeidet. Nem kell többé különböző kábelekkel törődnöd a különböző eszközök számára. Egy megbízható eszközt kapsz, amely minden helyzetben megállja a helyét.

Gyors adatátvitel Az akár 480 Mbps adatátviteli sebesség biztosítja, hogy az eszközök közötti fájlátvitel egy szempillantás alatt megtörténjen. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik az időt és a hatékonyságot. Nem kell többé várnod, hogy a képek, videók vagy dokumentumok átmásolódjanak.

Gyorstöltés magas szinten A legújabb gyorstöltési protokollok, mint a QC 3.0, AFC és FCP támogatása garantálja, hogy eszközeid mindig készen állnak a használatra. Ne vesztegesd az időt a hosszú töltési időkre. Az Ugreen US287 kábel gyorsan feltölti az akkumulátort, így a legfontosabb dolgokra koncentrálhatsz.

Tartósság éveken át Az Ugreen US287 kábel nejlonfonata kivételesen ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben. Ez azt jelenti, hogy még intenzív használat mellett is hosszú ideig megőrzi funkcionalitását és esztétikáját.

Első a biztonság Az Ugreen US287 kábel egyik kiemelkedő előnye a biztonságos használat. Az oxigénmentes réz és az 56kΩ-os ellenállás használata megvédi az eszközöket a túltöltés és túlfeszültség ellen. Biztos lehetsz benne, hogy eszközeid jó kezekben vannak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett