Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876210640 Márka: UGREEN

Ugreen MU006 optikai vezeték nélküli USB egér 2.4GHz 4000 DPI - kék


Cikkszám: 15064-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876210640 | Márka: UGREEN

Ugreen MU006 optikai vezeték nélküli USB egér 2.4GHz 4000 DPI - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen MU006 optikai USB vezeték nélküli egér 2.4 GHz - kék Az Ugreen MU006 vezeték nélküli optikai egér páratlan munkaszabadságot kínál, a felesleges kábeleket megszüntetve USB 2.4GHz vezeték nélküli technológia révén. Az egér érzékenységét az öt DPI érték közül egy kiválasztásával az igényeidhez igazíthatod, így biztosítva a pontosságot mind munkában, mind játékban. A csendes működés lehetővé teszi számodra, hogy zavartalanul összpontosíthass a feladataidra, míg a megbízható energiatakarékos rendszer egy készlet elemmel akár 18 hónapon át tartó teljesítményt garantál. Több operációs rendszerrel való kompatibilitás biztosítja a könnyű használatot különböző környezetekben. Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: MU006
- Egér típusa : vezeték nélküli
- Érzékelő típusa : optikai
- Termék méretei : 11 x 7 x 3.5 cm
- Gomb élettartam : kb. 3 millió kattintás
- Egér érzékenység : 1000 / 1600 / 2000 / 4000 DPI
- Zajszint : ≤ 40 dB
- Wi-Fi vevő működési frekvencia : 2.4 GHz
- Jel hatótávolsága : akár 15 m
- Tápellátás: elem - 1 x AA (R6)
- Kompatibilitás : Windows 10/8/7, Mac OS, Chrome OS, Linux
- Fekete szín
- Figyelem! Az Ugreen MU006 egér tápellátásához csak egy AA elem szükséges - nem tartozék.

Az Ugreen MU006 optikai egér legfontosabb előnyei:
- Teljes mobilitást biztosít a 2.4 GHz sávon való kommunikáció révén, akár 15 m-es hatótávolsággal. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően az egér kábelek nélkül működik, amelyek korlátoznák mozgásodat.
- Lehetővé teszi az érzékenység egyszerű beállítását, 800-tól 4000 DPI-ig. Az egér alján található beállító gomb segítségével gyorsan és könnyedén módosíthatod a pontosság szintjét.
- Azonnali munkára kész a Plug&Play funkciónak köszönhetően. Univerzális kompatibilitás a Windows, Mac OS, Chrome OS, Linux és Android rendszerekkel lehetővé teszi az egér használatát különböző környezetekben.
- Lehetővé teszi a feladatokra való összpontosítást a csendes mikrokapcsolóknak köszönhetően, amely csökkenti a zajt max. 40 dB-ig. A szilárd mikrokapcsolók kialakítása biztosítja a csendes működést a hatékonyság megtartása mellett.
- Növeli az energiatakarékosságot a fejlett chippel és alvó funkcióval. Az egy AA elem 18 hónapig tartó működési időt biztosít, a modern energiatakarékos megoldásoknak köszönhetően.

Teljes mobilitást biztosít a 2.4 GHz technológiával Az Ugreen MU006 stabil Wi-Fi jel révén kommunikál 2.4 GHz frekvencián, akár 15 m-es hatótávolsággal. A teljesen vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően az egér megszünteti a kábelproblémákat, így teljes mozgásszabadságot biztosít munka és játék közben. Dolgozz bárhol az irodában vagy otthon, anélkül hogy aggódnál a csatlakozási hatótávolság miatt.

Megkönnyíti az érzékenység beállítását DPI szabályozással Akár nagy pontosságra, akár gyors görgetésre van szükséged, az Ugreen MU006 egér öt érzékenységi szintet kínál. A lézerszenzor mellett elhelyezett dedikált gombbal gyorsan módosíthatod a DPI beállításokat, az egeret az aktuális feladathoz igazítva. Egyetlen kattintással váltasz az érzékenységi szintek között: 800, 1200, 1600, 2000 és 4000 DPI.

Azonnal kész a Plug&Play segítségével Ne vesztegesd az időd illesztőprogramok telepítésével! Az MU006 modell azonnal készen áll a használatra a csatlakoztatás után. A Plug&Play technológiának köszönhetően csak helyezd be az USB adót egy Windows, Mac OS, Chrome OS, Linux vagy Android rendszert futtató számítógépbe, és az egér automatikusan létrehozza a kapcsolatot. Ez az átfogó kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az egeret bármilyen környezetben használd.

Lehetővé teszi a feladatokra való összpontosítást a csendes mikrokapcsolóknak köszönhetően Ha irodában, otthon vagy könyvtárban dolgozol, az Ugreen MU006 csendes egér nyugodt környezetet biztosít. A fejlett mikrokapcsolók 40 dB alatti zajszinten működnek, kiküszöbölve a felesleges zajt. A szilárd konstrukció hosszú távú megbízhatóságot garantál, hosszú élettartamra kínálva pontos és csendes kattintásokat.

Növeli az energiatakarékosságot a modern chippel Egy AA elem körülbelül 18 hónapig tart - a modern chippel és az automatikus kikapcsolásos alvó funkcióval, amely 30 perc inaktivitás után kikapcsolja az eszközt. Ez az intelligens technológia energiát takarít meg és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, biztosítva, hogy az egér hosszú ideig teljesen működőképes maradjon.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett