Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303863167 Márka: UGREEN

Ugreen LP117 60316 mágneses autós telefontartó műszerfalra - fekete


Cikkszám: 60316-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303863167 | Márka: UGREEN

Ugreen LP117 60316 mágneses autós telefontartó műszerfalra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ugreen LP117 60316 mágneses autós telefontartó innovatív kialakítása lehetővé teszi a telefon egy kézzel történő működtetését. Erős vonzási erejének köszönhetően biztonságosan tartja még a legnagyobb készülékeket is anélkül, hogy azok megsérülnének a rázós utakon. Emellett az Ugreen LP117 tartó nem befolyásolja a készülék jelét. Továbbá, a 360°-os forgathatóság lehetővé teszi a képernyő nézetének tökéletes beállítását, és kompakt mérete biztosítja, hogy ne zavarja az utat.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen LP117 60316
- Kompatibilitás: 3,5-7 hüvelykes okostelefonok
- Telepítési hely: autós műszerfal
- Anyag: alumínium ötvözet, szilikon, neodímium mágnes
- Szín: fekete

Az Ugreen LP117 tartó legfontosabb előnyei:
- Megkönnyíti a telefon egy kézzel történő használatát: Mágneses vonzás (a hagyományos mechanikus karmok helyett) lehetővé teszi a telefon egyszerű és gyors rögzítését.
- Biztonságosan tartja még a nagy készülékeket is: Az erős vonzási erő nem károsítja a telefont. A tartó 3,5–7 hüvelykes méretű készülékeket képes tartani.
- Nem befolyásolja a készülék jelét: Az okostelefon erősen rögzített és maga a tartó sem hagy nyomot a műszerfalon.
- Lehetővé teszi a 360°-os forgathatóságot a könnyű beállítás érdekében: Szabadon állítható a nézet vezetés közben. Megkönnyíti a megtekintési szög beállítását.
- Kompakt mérete van: Nem zavarja a kilátást az útra és nem vonja el a vezető figyelmét.

Mágneses vonzás a kényelemért és biztonságért: A mágneses vonzásnak köszönhetően az Ugreen LP117 mágneses tartó lehetővé teszi a telefon egy kézzel történő működtetését. Nincs többé problémás mechanikus karmokkal való manőverezés – most egy mozdulat elég a smartphone biztonságos rögzítéséhez. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a vezető a vezetésre koncentráljon, miközben könnyű hozzáférést biztosít a telefonjához.

Erős vonzóerő a nagy készülékek számára: Az Ugreen LP117 tartó rendkívül erős vonzási erővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a legnagyobb okostelefonok biztonságos rögzítését is. Nem kell aggódnia a készülék biztonsága miatt – a tartó biztonságosan tartja a helyén, kiküszöbölve az esés kockázatát.

Stabil rögzítés a jel befolyásolása nélkül: Az Ugreen LP117 mágneses tartó egyik legnagyobb előnye, hogy a készülékeket anélkül tartja, hogy befolyásolná a jelüket. A mágneses vonzás nemcsak stabil rögzítést biztosít, hanem nem hagy nyomot a műszerfalon. Ennek köszönhetően egyenetlen útviszonyok között is a készülék a helyén marad.

360°-os forgatás a tökéletes illeszkedésért: A 360°-os forgatás lehetővé teszi, hogy a tartót könnyedén a vezető igényeihez igazítsa. Akár függőleges, akár vízszintes képernyő nézetre van szüksége, az Ugreen LP117 tartó biztosítja a tökéletes illeszkedést. Ez a rugalmasság növeli a navigáció és más smartphone funkciók kényelmes használatát vezetés közben.

Kompakt kialakítás a zavartalan kilátásért: Kompakt méretének köszönhetően az Ugreen LP117 mágneses tartó nem zavarja a kilátást az útra, ami elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez. Nem vonja el a vezető figyelmét, miközben a gépjármű belső terének praktikus és diszkrét elemeként szolgál. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik a minimalizmust és a funkcionalitást.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett